Antena Căutare

Juratii X Factor prevestesc viitorul: "Vei fi o vedeta mare, cu toate defectele unei vedete mari!"

“Hiena mica!”, il ia Cheloo, de cum intra pe scena. El e Marian Stancu, are 18 ani si e din Bucuresti. Totusi, juratilor li se pare ca seamana cu... altcineva. Tom Cruise, un James Dean in tinerete... le e greu sa se decida.

Galerie
Juratii X Factor sunt de acord: el va ajunge o vedeta!

“Hiena mica!”, il ia Cheloo, de cum intra pe scena. El e Marian Stancu, are 18 ani si e din Bucuresti. Totusi, juratilor li se pare ca seamana cu... altcineva. Tom Cruise, un James Dean in tinerete... le e greu sa se decida.

“Ai cheltuit in viata ta 200.000 de euro?”, il intreaba Cheloo. Nu, n-a cheltuit, pentru ca nu i-a avut. Dar daca i-ar avea, nu i-ar da pe prostii. “As cheltui pe muzica, pe negative, pe cariera mea”, spune Marian. In prezent, chiar lucreaza la un single, cu un sound mai comercial, pe care planuieste sa il lanseze in... Brazilia!

Urmeaza o replica acida de la juriu: “Eu cred ca te papa impresarii de bani si te duci ca femeia care se vinde si tot altii iau comisoanele...”. Dar surpriza, nu vine din partea celor care ne-au obisnuit cu astfel de replici, ci din partea Deliei, care nu intelege de ce toata lumea vrea sa creeze muzica pentru afara. “Cucereste mai intai publicul din Romania”, il sfatuieste jurata.

Si acum, hai sa cantam! Bruno Mars, “Lazy Song”. Cu ochelarii de soare la ochi, Marian se misca liber pe scena, fara nicio emotie si increzator in vocea sa. Juriul pare sa se simta bine, iar Bittman ridica din sparancene si pare placut surprins de vocea tanarului.

“Esti James Dean in miniatura!”, exclama Cheloo incantat. La capitolul muzica, juratul marturiseste ca nu are ce sa ii reproseze, dar ii spune totusi cum ii vedele el viitorul. “Cand o sa am eu 80-90 de ani, tu o sa fii deja o vedeta”. Ooo, pana aici e bine, mai ales din partea celui care i-a suparat pe atatia alti concurenti! “O sa fii o vedeta, cu toate defectele unei vedete!”, continua Cheloo. Ii da totusi DA.

“Mie nu mi se pare ca semeni cu James Dean. Ci cu Tom Cruise!”, spune Bittman. E chiar mai increzator in viitorul tanarului: “O sa faci treaba buna, iti spun de pe-acum!”.

Dupa atatea laude, Marian spune si el ce are pe suflet: “Pana la urma, banii sunt bani, insa eu cant pentru public!”. Caci bani poti face din orice, insa muzica nu e pentru toti. Pustiul, despre care juratii cred ca are factorul X, e intampinat cu aplauze si inca doi DA, din partea lui Bittman si a Deliei.

“Bisericaru’, lasa TV-ul si breakdance-ul! Daca vrei sa faci rap, citeste!”... Clauditza, de la nunta la X Factor si retur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x