Antena Căutare

La X Factor, cei din urmă sunt cei dintâi. Marcel Roșca impresionează, modifică ierarhiile și ocupă ultimul loc pentru „Duel”

Pentru Marcel, bătălia scaunelor nu a fost o noutate. S-a aflat aici și anul trecut când, alături de trupa Bravissimo, a ajuns până în marea finală, dar acum lucrurile sunt total diferite

Pentru Marcel, bătălia scaunelor nu a fost o noutate. S-a aflat aici și anul trecut când, alături de trupa Bravissimo, a ajuns până în marea finală, dar acum lucrurile sunt total diferite.

Experiența din sezonul precedent l-a ajutat din plin și chiar dacă nu a mai fost sprijinit de vocile foștilor colegi de trupă, Marcel s-a descurcat senzațional, reușind să treacă de o nouă etapă a concursului.

Și așa cum se întâmplă de obicei, cel din urmă concurent a reușit să lase o puternică impresie în fața tuturor juraților cu interpretarea sa fără cusur. Asta i-a complicat definitiv seara lui Horia Brenciu, care a fost nevoit să mai ia o decizie grea după ce a afirmat: „O să rămâi pe scaun”.

După câteva momente de liniște, mentorul a făcut marele anunț: „Marcel merge mai departe, iar cel de care ne despărțim este... Aldo Blaga”

Se schimbă liniile pe scaunele „X factor”! Monica Prodea a cântat perfect și și-a eliminat o adversară redutabilă!... Ei sunt DUELIȘTII ! Mona, Loredana, Marcel și Cezar, cei patru mușchetari ai lui Brenciu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x