Căutare Live

Lakeetra, precum Beyonce. Din Arkansas, via Milano, la București. ”Am 15 copilași. Dar e un grup frumos, unit!”

Lakeetra vine din Italia, dar e pornită din Arkansas, Statele Unite. Numele de familie e precum cel al faimoasei Beyonce, așa că toată lumea se leagă de asta. Când nu cântă, are grijă de 15 copilași, cu vârste între doi și cinci ani, la o grădiniță. În stilul X Factor, spune că e un ”grup unit, frumos, doar că trebuie ajutat când merge la băiță”...

Înainte de pandemie, Lakeetra Knowles avea propriul blues band. Acum e bucuroasă că a putut participa la ”X Factor”!

La 46 de ani (da, știm, nu-i frumos să dezvăluim vârsta unei doamne, dar chiar ea începe cu asta), Lakeetra glumește non-stop. ”Trebuie făcută o categorie specială, de genul <<peste 45 de ani>>. Aici aș fi singur concurentă”, spune, în timp ce se așteaptă la ”tradiționala” poantă cu numele de familie. Pentru că acesta este ”Knowles”, toți o asociază cu... Beyonce.

Pornită din Arkansas, SUA - în contextul alegerilor din Statele Unite se laudă că Bill Clinton a plecat din zonă spre Casa Albă - Lakeetra a ajuns în... Italia, aproape de Milano. Este educatoare la o grădință, unde învață 15 copilași să cânte. ”E ca și cum aș fi mamă pentru toți aceștia. E un grup frumos, unit, dar mai sunt unele probleme când mergem la băiță”. Înainte de pandemie, avea propriile spectacole, cu blues. Acum, totul s-a închis. Ba, nu! A rămas ”X Factor” România!

Florin Ristei, la 20 de ani de ”Ea este Dana!”. ”Am plecat de la un karaoke pe plajă, am ajuns jurat X Factor

La început, supărată pe anularea show-urilor, a spus că nu mai vrea să participe la spectacole muzicale, dar apoi s-a răzgândit. Acum îi pare bine. ”Pentru că am mers mai departe, am avut continuitate. Ăsta e un lucru bun, nu mi-am pierdut vocea”, spune ea.

Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x