Antena Căutare

"Let's GO, X Factor!": Alesha Dixon incinge scena - LIVE - la prima gala X Factor

Star. Guest star in aceasta seara si star cu factorul X. Alesha Dixon - cantareata, dansatoare, entertainer. Concurentii au ce sa "fure" de la ea: carisma, dezinvoltura si miscari senzationale. Iar ea nu s-ar supara sa lucreze cu vulpita - Delia.

Galerie
Alesha Dixon - dezinvoltura, miscari, carisma

Star. Guest star in aceasta seara si star cu factorul X. Alesha Dixon - cantareata, dansatoare, entertainer. Concurentii au ce sa "fure" de la ea: carisma, naturalete si miscari senzationale. Iar ea nu s-ar supara sa lucreze cu "the foxy lady", vulpita Delia.

Alesha Dixon este prima cantareata cu X Factor din afara, adusa la galele LIVE din Romania! Are carisma, dezinvoltura si succes iar finalistii nostri au cu siguranta ce invata de la ea.

Publicul, in picioare! "Are you ready, X Factor? Everybody dance"

Acum, la X Factor, cat timp ucenicii juratilor isi trag sufletul dupa interpretari, Alesha Dixon face show exact pe melodia care a consacrat-o "The Boy Does Nothing"... cu mici modificari: "Everybody at X Factor dance!"

Credeati ca aici se termina show-ul? Miss Alesha Dixon e si un MC extrem de priceput. Desi o vedeti finuta si delicata, Alesha stie sa faca rap si rime la comanda: "Are you readyyyy X Factor???" Daca v-a placut "interventia" ei si ati sarit in picioare la dans, atunci trebuie sa mai ascultati o data melodia - "Scandalous", de pe vremea cand facea parte din trupa Mis-teeq.

Alesha Dixon a cunoscut faima pe plan muzical abia in 2007, dupa ce a devenit castigatoarea concursului “Strictly Come Dancing.” De atunci, povestea tipului neglijent, care nu face niciodata nimic, a ajuns pe la toate posturile de radio din lume. In videoclipul piesei “The Boy Does Nothing”, Alesha incinge ringul de dans in rochii flapper, demonstrand cat de bine ii prind unui cantaret miscarile de dans - desigur, atunci cand ele nu par cele ale unei feline sufocate cu perna.

Finalistii X Factor au cantat, live, in fata intregii tari! Iata ce au interpretat in prima Gala!... START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Doi parasesc X Factor asta seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x