Antena Căutare

LIVE de la audițiile X Factor! Delia nu s-a putut abține. Nici Brenciu nu a rezistat, în fața camerei: "Nu face astaaa!"

Audiţiile X Factor sunt în toi, iar juraţii noştri sunt puşi pe distracţie. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănica şi Carla's Dreams au revenit cu forţe proaspete pe în fata concurenţilor. Însă, la masa juraţilor, tehnologia îi dă bătăi de cap Deliei.

Audiţiile X Factor sunt în toi, iar juraţii noştri sunt puşi pe distracţie. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla's Dreams au revenit cu forţe proaspete în fata concurenţilor. Însă, la masa juraţilor, tehnologia îi dă bătăi de cap Deliei.

"Tocmai ei?", vă veţi întreba. Răspuns afirmativ. Aflată în faţa unui LIVE pe Facebook, artista s-a confruntat cu o reală problemă. Nu primea niciun mesaj din partea fanilor. Nedumerit de ce se întâmplă cu prietenii vrtuali ai "Divei" de la X Factor, Horia Brenciu a intervenit în forţă.

Printre glume, aplauze şi repetiţii muzicale, energicul jurat s-a oprit un minut să-şi consoleze colega, care a rectionat imediat, după ce acesta a încercat să îi atingă podoaba capilară: "Nu face astaaa!". Însă a insitat. Cum s-a terminat aventura online, priviţi mai sus.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, îndurerat de moartea Denisei Răducu: „Am aflat în dimineaţa asta...”... Horia Brenciu, LIVE de la audițiile X Factor. Juratul a stat de vorbă cu o concurentă din noul sezon: "Nu vreau să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x