Antena Căutare

LIVE DE LA GALELE X FACTOR. Astăzi, avem și un sărbătorit în grupa lui Carla's Dreams. Este ziua lui Vlad de la Ad Libitum. La mulți aaani!

Este o seară plină de emoţii, însă aceasta galaeste şi mai specială pentru Vlad, concurentul din grupa lui Carla's Dreams, care astăzi îşi serbează ziua de naştere.

Este o seară plină de emoţii, însă această gala este şi mai specială pentru Vlad, concurentul din grupa lui Carla's Dreams, care astăzi îşi serbează ziua de naştere.

Înconjurat de colegi şi alături de mentorul sau, se pregăteşte de gala care îi poate purta noroc sau nu.

După ce au decis să meargă la dueluri, în favoarea colegilor lor, Ad Libitum îşi va juca, în această seară, AS-ul din mânecă. Va fi sau nu cu noroc, rămâne de văzut. Aşa că nu schimbaţi. Rămâneți pe Antena 1. De la ora 20:00, începe show-ul.

LIVE DE LA GALELE X FACTOR. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar în culise concurenții își încălzesc vocile. Se... Ho, ho, ho! Concurenții rămași sunt în... oraș! Aleșii și dueliștii au deschis seara cu un super-colind!...
Chec cu ciocolată și inimioară albă. Rețetă perfectă pentru un cadou dulce
Pentru una dintre cele două zile din luna februarie, în care sărbătorim iubirea, ziua de...
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023. Berbecii muncesc mult pntru a-și îndeplini obiectivele. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că Berbecii fac tot ce le stă în putință ca...
Ultimele știri
x