Antena Căutare

LIVE DE LA GALELE X FACTOR - SEMIFINALA. Delia și Horia în lacrimi. Momentul Katiei, o explozie de sentimente. "Ruga pentru părinți" i-a emoționat pe jurați

Din păcate, Horia Brenciu a pierdut o voce sensibilă, o concurenţă care transmite emoţie prin toţi porii. Katerina Biehu a părăsit competiţia, după votul publicului.

Din păcate, Horia Brenciu a pierdut o voce sensibilă, o concurentă care transmite emoţie prin toţi porii. Katerina Biehu a părăsit competiţia, după votul publicului.

Însă momentul de despărţire care a urmat a umplut ochii de lacrimi atât ai juriului, cât şi ai concurenţilor şi ai celor din public.

Katia, emoţionată, nu s-a putut abţine nici ea, mai ales că a cântat cu gândul la tatăl suferind de acasă. "Ruga pentru părinţi", scrisă de Adrian Păunescu, a adus emoţia pură în platou.

Alți doi fericiți... De fapt, alți cinci pentru că Ad Libitum și Francesca Nicolescu vor cânta în penultimul act al X Fa... Ascultați și vă minunați! Vocea pe care Delia o adoră a fost din nou înălțătoare. „Ești uriașă, măi, fetițo”...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x