Antena Căutare

LIVE DE LA GALELE X FACTOR - SEMIFINALA. Delia și Horia în lacrimi. Momentul Katiei, o explozie de sentimente. "Ruga pentru părinți" i-a emoționat pe jurați

Din păcate, Horia Brenciu a pierdut o voce sensibilă, o concurenţă care transmite emoţie prin toţi porii. Katerina Biehu a părăsit competiţia, după votul publicului.

Din păcate, Horia Brenciu a pierdut o voce sensibilă, o concurentă care transmite emoţie prin toţi porii. Katerina Biehu a părăsit competiţia, după votul publicului.

Însă momentul de despărţire care a urmat a umplut ochii de lacrimi atât ai juriului, cât şi ai concurenţilor şi ai celor din public.

Katia, emoţionată, nu s-a putut abţine nici ea, mai ales că a cântat cu gândul la tatăl suferind de acasă. "Ruga pentru părinţi", scrisă de Adrian Păunescu, a adus emoţia pură în platou.

Alți doi fericiți... De fapt, alți cinci pentru că Ad Libitum și Francesca Nicolescu vor cânta în penultimul act al X Fa... Ascultați și vă minunați! Vocea pe care Delia o adoră a fost din nou înălțătoare. „Ești uriașă, măi, fetițo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x