Antena Căutare

Liviu Panait, căruia muzica i-a fost sprijin și refugiu, a impresionat-o pe Loredana la X Factor: ”Ce voce ai, nu se poate”

Avea doar 16 ani când a realizat că locul lui nu este în România. Așa a început să cânte pe stradă și consideră că este dator muzicii. ”Mi-a fost cel mai bun psiholog”, spune Liviu Panait.

Liviu Panait, pe scena xfactor, unde a cantat piesa stay Galerie
Liviu Panait a impresionat-o pe Loredana la X Factor

Acum are 23 și de trei ani locuiește în Belgia, cu soțul său brazilian. S-a judecat multă vreme pentru orientarea sexuală, până când, după multiple umilințe, a decis că este timpul să fie fericit.

Am aruncat lanțurile care mă țineau. La 21 de ani l-am cunoscut pe soțul meu și a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a mărturisit concurentul, care a rememorat suferințele prin care a trecut în școală.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Am fost scuipat, împins pe scări. (...) Nu mai puteam să trăiesc așa durere, mă dureau toate din corp.

Am avut două tentative... după aceea am stat așa să mă gândesc și mi-am zis că nu e ok ce fac. Dumnezeu are un plan mai mare pentru mine”, a povestit Liviu Panait.

Pe scena X-Factor a interpretat piesa "Stay", iar momentul său a primit trei de "DA".

Iată prestația integrală a lui Liviu Panait la X Factor 2020:

Ce voce ai, nu se poate. Timbrul tău este absolut divin. Ai o voce androgină, poți să cânți multe piese care sunt și pentru voci de băieți și pentru fete. Îmi doresc să te mai aud, îmi place cum cânți”, i-a spus Loredana.

Citește și: Marina Vlad, prestație de 3 ”DA” la X-Factor. Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au ”luptat” pentru concurentă

Florin Ristei și Delia au dorit ca tânărul să meargă mai departe, însă Ștefan Bănică a considerat că Liviu Panait nu este un concurent de patru de ”DA”.

Am fost extrem de sincer cu tine și apreciez că și tu ai fost sincer cu noi și că nu încerci să fii altceva”, i-a spus juratul.

Cum a arătat jurizarea lui Liviu Panait la X Factor 2020:

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!

Marina Vlad, prestație de 3 ”DA” la X-Factor. Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au ”luptat” pentru concurentă... Anna Turrei, moment electrizant pe scena X Factor. Cum a sunat hitul "Black Widow" în interpretarea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x