Antena Căutare

Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

Adrian Petrache, finalistul "X Factor" din echipa lui Loredana are o voce senzațională, iar artista a decis să lanseze o compoziție proprie cu el.

Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer" pe scena X Factor
Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer"

Adrian Petrache a făcut spectacol în cadrul emisiunii "X Factor" cu vocea lui de aur. Acesta a impresionat publicul încă din audiții cu prestația lui, care a cucerit-o din prima pe Loredana.

Fostul concurent al emisiunii de talente a fost prima alegere a frumoasei artiste, care și-a dorit din tot sufletul să îl aibă în echipa ei. Nepotul lui Florin Salam a venit pe scenă în pași timizi, însă a făcut show cu piesa interpretată și timbrul vocal.

Loredana a fost mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, iar Adrian Petrache s-a potrivit de minune în echipa ei. Artista a mers în Bootcamp doar cu 3 concurenți, printre care și nepotul lui Florin Salam.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Deși a întâmpinat câteva evenimente neplăcute înainte de a intra pe scena "X Factor", în etapa Bootcamp-ului, Adrian a făcut față noilor provocări. Acesta a pornit cu stângul, dar a avut un moment de excepție, care a convins-o pe Loredana că el ar trebui să fie finalistul sezonului 9.

Înainte de mare finală, Loredana și Adrian Petrache au muncit foarte mult și au reptat o perioadă îndelungată pentru a pregăti cele mai frumoase momente ale sezonului 9 "X Factor". Cei doi au urcat pe scenă împreună și au cântat melodia "Efemer", care a impresionat ceilalți jurați și publicul.

Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia Efemer

Între Loredana și Adrian Petrache s-a observat o chimie încă de la bun început, iar cei doi fac o echipă grozavă împreună. Aceștia au lucrat în amănunt la piesa "Efemer", pe care au lansat-o aseară, după momentul din cadrul emisiunii "X Factor".

Până acum piesa a făcut peste 8000 de vizualizări și a strâns o mulțime de comentarii pozitive de la cei care o apreciază și o iubesc pe Loredana.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

"În sfârșit o piesa adevărată, care merită să ajungă acolo sus unde îi este locul." sau "Sunteți extraordinari împreună! Semănați atât de mult unul cu celălalt! Și inima vă bate la unison.... Pentru că muzica este viața voastră! O melodie nemuritoare, superba. Bravo,LOREDANA! Ai renăscut!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au rămas surprinși de gestul artistei și de talentul celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că melodia lor are un real succes și bucură sufletul a mii de oameni, care se regăsesc în versurile piesei "Efemer".

Versurile au fost scrise de către Loredana și Adrian Petrache.

„X Factor” a fost lider de audiență! Marea finală și-a desemnat câștigătorul și spectacolul a fost la superlativ... Mesajul publicat de Adrian Petrache pe internet după finala X Factor 2020 câștigată de Andrada Precup. Ce a scris tânăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x