Antena Căutare

Lui Cheloo i-au picat pe mana opt ucenici: vezi cine sunt acestia!

Pentru ucenicii lui Cheloo, greul de-abia acum incepe. Juratul e convins ca poate lucra cu toti dar nu toti suporta sa lucreze cu e. Sa vedem cine sunt cei opt care au picat in echipa lui.

Galerie
Ei opt intra in echipa lui Cheloo

Cum intra rapperul pe usa, semifinalistii incep sa aplaude. Totusi, unii ezita sa se bucure prea devreme - stie ca vor fi jurizati la sange -, insa majoritatea celor peste 25 ani, abia asteapta sa inceapa lucrul sub aripa lui. Cheloo ii avertizeaza: "Pe mine ma detesta si colegii mei!", tot el adauga razand "in viata e important sa fii rau, daca esti prost, ca sa acoperi" ;)

Pentru ucenicii lui Cheloo, greul de-abia acum incepe. Juratul e convins ca poate lucra cu toti dar nu toti suporta sa lucreze cu el. Sa vedem cine sunt cei opt care au picat in echipa lui:

1. Ioan Man

Are o voce incredibila, dar mai ales o atitudine pozitiva asupra vietii si o dezinvoltura pe scena care i-a uimit pe jurati. Pe Bittman l-a facut sa planga cu auditia sa : "You Raise Me Up" si i-a dat o lectie de viata importanta.

2. Dragos Udila

Dragos voia sa se faca fermier. Cumva insa, a ajuns la X Factor - si bine a facut! Dupa Bittman, "el nu o sa fie fermier niciodata in viata lui" - locul lui este in cadrul acestui concurs!

3. Natalia Selegean

Politista de meserie, acum isi incearca norocul in muzica. Nati e o concurenta temperamentala si abordeaza melodii de Tina Turner sau Bonnie Tyler.

4. Tudor Turcu

Se imparte intre muzica si pictura, marile sale pasiuni. Are un look de Mick Jagger si e innebunit dupa muzica rock.

5. Lidia Glavu

Are 33 ani, e profa de dans, se misca superb pe ritmuri de salsa si acum vrea sa-si faca p cariera in muzica.

6. Iulia Glavan


7. Engi Csaba

8. Chirila Corina

Etapa urmatoare, vizita la jurati acasa: vezi care sunt cei noua "copii" ai lui Dan Bittman... Delia, mentor pentru noua grupuri. Vezi cine face parte din acestea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x