Antena Căutare

"Mă, da Cheloo e rău de rău!"

Cheloo e Cheloo. N-are mamă, n-are tată când vine vorba de note luate pe arătură. A avut, la start, 11 grupuri. Câte au primit girul său?

Cheloo e Cheloo. N-are mamă, n-are tată când vine vorba de note luate pe arătură. A avut, la start, 11 grupuri. Câte au primit girul său?

Cheloo vrea să vadă atitudine, implicare, artişti. "Nu te mai mângâia pe mână, stai drept, nu cocoşat!" Ceartă unde e de certat, apreciază unde simte calitate. "Căminul 16" cântă cu plăcere. Alţii apar cu două note bune şi una pe lângă. Unii nu stau aşa rău.

Apar şi cele patru fete norocoase. "Norocoase" pentru că rapperul nu era în juriu când au cântat ele. Tocmai ce făcuse un "stage dive" şi plecase, cu umărul sărit, către spital. Sunt două "albe" şi două "albastre". După ce le ascultă şi le vorbeşte, una dintre fete exclamă, mai în glumă, mai în serios: "Măă, da Cheloo e rău. Rău de tot!"

Vin cei fără titlu, cei care au promis că se pun cu burta pe carte dacă reuşesc la X Factor. Apoi un băiat şi două fete. Una dintre ele zice că n-ar mai continua...Nimeni nu mai înţelege nimic. Ce vrea, de fapt, Bella? Grupul de patru fete cucuiete primeşte un DA. La fel şi rapperi cu BAC-ul. Cei doi bărbaţi joviali, cu burtică, de asemenea. Un alt grup de trei fete. Cheloo le fierbe. "Pe voi o să vă despart! Pe noi nimeni nu ne desparte!"

Finalmente, o trupa hip hop. El şi ea. Tensiune mare. "Mergeţi mai departe!", se aude, în timp ce solista e leşinată de emoţie. "Moorr, nu mai pot!", zice! Trebuie să reziste! Merge mai departe!

"Artileria grea" a "tras" la Delia!!!... Andreea, cu părul ud, ca la Hollywood...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x