Antena Căutare

„M-ai surprins, de la apariţie, la alegerea piesei”. Alexandra, concurenta care a lăsat juriul mască, dar mai ales pe Dani. „Am venit special pentru ea, să-l cunoască pe Dani”

Alexandra Penciu are 21 ani, este din Galaţi şi a venit la "X Factor" cu un scop bine stabilit. „Am venit din interes. Am venit să capăt suficientă notorietate, să îmi facă cunoscută piesele pe care le compun şi le scot pe piaţă”.

Alexandra Penciu are 21 ani, este din Galaţi şi a venit la "X Factor" cu un scop bine stabilit. „Am venit din interes. Am venit să capăt suficientă notorietate, să îmi facă cunoscută piesele pe care le compun şi le scot pe piaţă”, mărturisește concurenta.

Foarte încrezătoare, concurenta îşi mărturiseşte marea dorinţă: „Nu mi-e frică de nimeni, dar mi-aş dori foarte mult să îl pup pe Carla. Aş vrea să văd cum se stimte culoarea”.

Tânăra a venit însoţită de colega ei de apartament şi nu degeaba: „Am venit special pentru ea, să-l cunoască pe Dani”, recunoaște aceasta, în faţa juraţilor.

În această seară, Alexandra a ales piesa „Designed to love you”, de la Smiley, interpretată într-o variantă personală. Prestaţia ei a a fost exact aşa cum a preconizat: „nebuno-senzuala”.

Iar juriul a rămas fără cuvinte. „Alexandra m-ai surprins, de la apariţie, la alegerea piesei”, a fost reacţia lui Ştefan Bnaica Jr.

Alexandra Penciu a primit patru de DA din partea juraţilor.

De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu, pe scena de la „X Factor”. Adriana Postovan, surpriza serii! “Sub pielea m... Momentul mult aşteptat a venit! Juraţii şi-au împărţit categoriile. Ei sunt concurenţii care merg mai departe, în Bootca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x