Antena Căutare

Mălina Paraschiv, sensibilitate şi emoţie. „My kind of love” a sunat mai bine ca niciodată! Însă votul lui Ştefan s-a lăsat aşteptat, în hohotele de râs ale colegilor săi

Elena Mălina Paraschiv  este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează s acante în faţa unui întreg stadion de oameni. Iar visul ei este pe cale să se împlinească.

Elena Mălina Paraschiv este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează s acante în faţa unui întreg stadion de oameni. Iar visul ei este pe cale să se împlinească.

Foarte emoţionată, dar încrezătoare că totul va decurge fix cum şi-a imagina, tânăra a păşit pe scenă X Factor, gata să lupte pentru visul ei.

A ales o piesă sensibilă, „My Kind of Love”, de la Emeli Sandé. Alegerea ei a fost perfectă! Şi-a pus foarte bine vocea în valoare, nu a exagerat şi nici nu a dezamăgit.

„A fost foarte bine. Foarte fain. Cântat foarte corect, nimic în plus, nimic în minus”, i-a spus Carla’s Dreams Malinei, care era toată un zâmbet.

Şi taaare aşteptat s-a lăsat votul lui Ştefan Bănică. Dar, după multe hohote de râs şi glume, concurenta noastră în sfârşit a primit un mare DA, urmat de alţi trei.

DA pe linieee! Malina merge mai departe spre visul ei!

Iulică, spayma scenei, i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi! Melodia "Tu-mi dai cucul, eu îţi dau..." a sur... Johnny Bădulescu, din nou la X Factor! „Am fost sfătuit să nu dau totul de la început, să nu mă vând ieftin”. Interpreta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x