Antena Căutare

Marcel Roșca, elevul lui Horia Brenciu, emoții imense pe scenă. "Pe aripi de vânt", într-o interpretare specială. Delia: "Zici că a fost scrisă pentru tine!"

Marcel Roşca are o misiune grea în această seară. Horia Brenciu a ştiut cum să îl antreneze, şi are de urmat un sfat sfânt: "Trebuie să fii soft, sexy cool şi low pe piesa asta".

Marcel Roşca are o misiune grea în această seară. Horia Brenciu a ştiut cum să îl antreneze şi are de urmat un sfat sfânt: "Trebuie să fii soft, sexy, cool şi low pe piesa asta".

Extrem de energic, aşa cum îl ştim, mentorul sau i-a oferit clipe de neuitat, în timpul repetiţiilor, ca un tătic grijuliu. "Horia m-a dat cu capul de podea", mărturiseşte Marcel, amuzat. Fireşte, a fost o glumă. "Astăzi i-am dat cu mătura după spate", povestește juratul, amuzat de întreaga situație.

"Ăsta e anul meu, să merg până la capăt să câştig X Factor". Oare îi va asigura victoria piesa Deliei, surpriză!, "Pe aripi de vânt"? Are toate șansele.

Delia: "Horia, felicitări pentru alegerea muzicală. Atât de bine i-a venit piesa asta. Zici că a fost scrisă pentru tine. Bravo! Mi-a plăcut mult!

"Marcel Roşca nu mi-ai plăcut deloc. Ai fost senzaţional! A fost cea mai bună apariţie a ta de la X Factor. Vreau să îmi cer iertare pentru bătăile pe care ţi le-am aplicat. Dacă vei trece în etapa superioară, bătăile se vor înmulţi", glumeşte mentorul său

LIVE DE LA GALELE X FACTOR! Ce nu s-a văzt la tv. Dani Oțil: „În premieră vă anunțăm că în 2017, X Factor va avea o secț... Izabela Simion, prezența puternică din prima Gala Live. Dacă aţi şti câte lacrimi sunt în spatele acestui zâmbet"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x