Antena Căutare

Mare sărbătoare mâine, pentru HORIA BRENCIU! Ce își aduc aminte fanii despre evenimentul de acum 15 ani!

Entertainerul X Factor este nostalgic zilele acestea, pentru că se împlinesc 15 ani de la un eveniment foarte important pentru artist.

Entertainerul X Factor este nostalgic zilele acestea, pentru că se împlinesc 15 ani de la un eveniment foarte important pentru artist.

În prima zi de luni din septembrie, fix acum 15 ani, Horia Brenciu spunea pentru prima oară ”Neața”, la matinalul de la Antena 1.

Nostalgic, artistul a postat astăzi pe o rețea socială un mesaj superb: “Într-o zi de septembrie, luni a anului 2000, rosteam pentru prima dată, în fața voastră, a telespectatorilor: "'Neata". De atunci au trecut 15 ani. Vă mai aduceți aminte? Maine e prima septembrie, luni din toamna asta și nu vrem s-o lăsăm să treacă cu una, cu două. Ce ziceți, sărbătorim împreună?”

Mesajele celor care-l îndrăgesc pe cântăreț nu au întârziat să apară:

Nu uita – din 18 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. #‎jurat4 #‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră #‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

FOTO: ASTA e cea mai mare PARODIE pentru "Da Mamă". Delia a râs cu lacrimi!... Adina Răducan, câștigătoarea X Factor, o femeie SUPERBĂ! Cât de mult s-a schimbat după 1 AN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x