Antena Căutare

Cântă „cu vaca pe câmp și în căruță”, dar a făcut-o pe Delia să danseze! Marian Tănase a revenit hotărât la „X Factor”. „Dacă nici eu nu cânt bine...”

Marian Tănase a revenit la „X Factor” și a făcut-o pe Delia să danseze. Concurentul și-a exprimat din nou admirația imensă pentru Julio Iglesias.

Marian Tănase a revenit la „X Factor” și a făcut-o pe Delia să danseze. Concurentul și-a exprimat din nou admirația imensă pentru Julio Iglesias.

„Mulți mă întreabă dacă am făcut canto. Eu le spun că nu am bani de așa ceva. Eu cânt cu vaca pe câmp, cu calul, cu căruța, le cânt pisicilor, păsărilor”, a spus Marian Tănase, care a interpretat melodia „Milonga Sentimental” a lui Julio Iglesias.

În culise, Marian Tănase i-a mărturisit lui Mihai Bendeac că îl admiră mult pe Julio Iglesias, care este „imposibil de imitat”.

De altfel, într-o ediție anterioară a emisiunii „X Factor”, Marian Tănase a interpretat o melodie a lui Julio Iglesias.

„Eu nu vin numai pentru premiu”, a ținut el să menționeze, în legătură cu faptul că a revenit la „X Factor”.

A venit, a văzut, a plecat! Moment FĂRĂ PRECEDENT la „X Factor”! Sasha Bognibov a părăsit scena înainte de a cânta... Surorile Lorena și Larisa, duet COPLEȘITOR la „X Factor”! Delia: „Îmi vine să îmi jumulesc penele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x