Antena Căutare

În culise se petrec lucruri... neobișnuite. Marina, concurenta cerută de nevastă de Mihai Bendeac trebuie să treacă și de juriu!

La X Factor spectacolul e și pe scenă și în spatele reflectoarelor. Asta pentru că una dintre cele mai drăguțe concurente pare decisă să devină doamna Bendeac.

La X Factor spectacolul e și pe scenă și în spatele reflectoarelor. Asta pentru că una dintre cele mai drăguțe concurente pare decisă să devină doamna Bendeac. Asta după ce prezentatorul show-ului a decis să-i ceară mâna în cazul în care trece de juriul exigent.

Evident, simpatia e reciprocă și recunoscută, dar dragostea nu e suficientă pentru a merge mai departe în emisiunea Antenei 1. Pentru a ajunge în bootcamp, Marina Anghel trebuie să cânte și să cânte bine, iar semnele sunt promițătoare.

Preferata lui Mihai nu se pierde în declarațiile actorului, iar în fața microfonului emoțiile pier și totul merge conform planului. Mai rămâne ca cele patru vedete din juriu să-și dea acordul pentru accederea în următoarea etapă a talent show-ului.

Ooops, ce voce pentru un tânăr de 19 ani. „Am avut parte de reacții urâte din partea oamenilor. Spuneau că sunt urât și ... Minunea care cântă-n Centrul Vechi: „Ești frumușel. Nu mai pleci de aici, Rămâi cu noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x