Antena Căutare

Marți, de la ora 20.00, la Antena 1. O fostă câștigătoare Next Star, pe scena X Factor: „Visul meu este să ajung pe Broadway”

Doinița Ioniță, fosta câștigătoare Next Star, este foarte sigură pe ea, conștientă de talentul pe care îl are și își dorește foarte mult să-și mai împlinească un alt vis, acela de a câștiga X Factor.

Doinița Ioniță, fosta câștigătoare Next Star, este foarte sigură pe ea, conștientă de talentul pe care îl are și își dorește foarte mult să-și mai împlinească un alt vis, acela de a câștiga X Factor.

Adolescenta din Râmnicu Sărat are mari ambiții privind cariera ei muzicală și pare să nu-i stea nimic în cale. După ce a câștigat show-ul de talente Next Star, ea a participat la numeroase alte concursuri, atât în țară cât și peste hotare.

„Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes și urmează să cânt în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, spune Doinița pe scena X Factor.

Doinița spune despre ea că poate atinge patru octave pe claviatură, dar nu se va lăsa până nu va ajunge să le poată atinge pe toate opt.

„Eu sper să pot duce toată claviatura. Ăsta îmi doresc și asta îmi propun”, mărturisește Doinița Ioniță spre surprinderea juraților X Factor.

Cum se va descurca adolescenta pe scena X Factor și cum își va pune în valoare talentul, telepsectatorii vor vedea marți, de la ora 20.00, la X Factor.

Horia Brenciu, despre colegul sãu de la „X Factor”: „Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!”... Florin Răduță are o super-melodie! „Goi”, piesa fostului câștigător X Factor, care va deveni hitul toamnei în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x