Antena Căutare

Mick Jagger al Romaniei: voce, timbru, bestial!

Un artist desavarsit: are o formatie alaturi de doi prieteni, cu care canta in cluburile din orasul natal, compune muzica si picteaza. El este Tudor Turcu, un tanar in varsta de 30 de ani din... Stop. Inapoi. Tudor Turcu? Probabil ca ati fi jurat ca numele lui e altul. Mick Jagger, normal.

Galerie
Mick Jagger de Romania face spectacol pe scena X Factor

Un artist desavarsit: are o formatie alaturi de doi prieteni, cu care canta in cluburile din orasul natal, compune muzica si picteaza. El este Tudor Turcu, un tanar in varsta de 30 de ani din... Stop. Inapoi. Tudor Turcu? Probabil ca ati fi jurat ca numele lui e altul. Mick Jagger, normal. Tanarul seamana izbitor cu rockerul care a facut istorie alaturi de The Rolling Stones. Dar sa revenim. El este Tudor Turcu, un tanar in varsta de 30 de ani din Medias, pasionat de muzica si artele plastice.

Cel mai mare sustinator este mama sa, cu care are o relatie speciala, in ciuda faptului ca parintii lui Tudor au divortat cand acesta era foarte mic. “Ea mi-a fost si mama, si tata, si frate, si sora”, spune tanarului. “O sa ma gandesc la ea cand sunt pe scena”, promite el.

La auditii, Tudor a venit cu prietena sa, Victoria. Ea, emotiva, el, destins. “Cum esti?”, il intreaba Razvan. “Inalt”, raspunde tanarul, dezinvolt si fara urma de emotii. Pe scena, intra increzator. Le marturiseste juratilor ca rar s-a putut decide pe care din pasiunile sale sa se axeze: s-a lasat de pictura si s-a apucat de muzica, s-a lasat de muzica, s-a apucat de pictura si tot asa. “Eu sunt mai hotarat decat tine. M-am lasat o singura data de pictat”, spune amuzat Cheloo.

A venit momentul. Trebuie sa cante, sa impresioneze. A ales “Feel Like Making Love”, semnat Bad Company. De la primele acorduri, publicul simte ritmul si Delia bate din palme bucuroasa. Vocea buna, ragusita, interesanta, il face si pe Bittman sa se alature: fredoneaza melodia si puncteaza acordurile cu pumnul in masa. Cheloo se multumeste sa zambeasca. Melodia se termina, lumea aplauda.

“Asta vrea sa-mi ia locul”, sparge gheata cu o gluma Dan Bittman, dar redevine serios cat ai clipi. “Nu, serios, mie mi-a placut ce-ai facut”, spune juratul inainte sa dea verdictul: un DA clar. O afirmatie la fel de indrazneata vine de la Delia, careia i se pare ca Tudor s-a nascut ca sa fie un rockstar. “Vocea, timbrul, bestial! Rockstar direct”, spune ea incantata. Dar cand deschide gura Cheloo, situatia nu pare a fi char asa cum a sperat Tudor. “Cu lacrimi in ochi...”, incepe el. “...trebuie sa spun DA!”, continua cu zambetul pe buze.

“Asa vreau sa fie toti!”, cere hotarata Delia, in timp ce Tudor se indreapta in culise, cu trei de DA! Emotionat, el plange in bratele Victoriei si le marturiseste lui Ravzan si Dani ca in clipele de pe scena s-a gandit in primul rand la mama sa si cat de rau ii pare ca aceasta nu i-a putut fi alaturi.

Dedicatie pentru presedinte, de la o rastafariana adevarata... Die Hard 3: Imposibil de separat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x