Antena Căutare

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, protagoniști într-un videoclip al unui concurent X Factor

Cea de-a doua ediție X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 vine cu mult umor, cu povești spectaculoase, dar și cu foarte multe surprize.

Unul dintre concurenții care urcă duminica aceasta pe scena X Factor este Mihai Cătălin Marin, din județul Teleorman. Acesta spune despre el că trăiește pentru muzică și că pasiunea lui cea mai mare este aceea de a compune versurile pieselor pe care le cântă.

”Muzica e pasiunea mea și m-a ajutat să trec peste obstacolele vieții. Am compus vreo 70 de piese. Succesul pot spune că l-am cunoscut la iUmor, de acolo mă cunosc oamenii. Recunosc că visez la concerte la Sala Palatului”, spune cu multă sinceritate Mihai.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, protagoniști într-un videoclip al unui concurent X Factor

Piesa ”Soarele și Luna” interpretată de Mihai Marin pare să-i inspire pe cei patru jurați, care nu se pot abține și formează un cvartet pentru a cânta împreună refrenul melodiei.

După momentul susținut pe scena X Factor, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin merg cu caravana X Factor la Mihai Marin acasă, pentru a-l cunoaște mai bine în mediul lui, unde este foarte apreciat printre săteni.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, protagoniști într-un videoclip al unui concurent X Factor

Surpriza pe care o va avea concurentul X Factor este că Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor realiza împreună cu el un clip pentru piesa ”Soarele și Luna”, care se filmează pe ulița satului Moșteni.

Premiera videoclipului, dar și reacțiile juraților după momentul susținut de Mihai Marin pe scena X Factor vor putea fi urmărite de telespectatori duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Delia, emoționată de o fetiță în culisele X Factor: ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci c... Interpretare emoționantă pe scena X Factor: ”Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn.”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x