Antena Căutare

MI-NU-NAT! Adina Răducan a ridicat sute de oameni în picioare! "Ai tot ce-ţi trebuie pentru concursul ăsta"

E frumoasă foc, are un zâmbet cuceritor, iar vocea este arma sa secretă. Adina Răducan a venit la X Factor cu încredere şi a făcut un spectacol de zile mari!

E frumoasă foc, are un zâmbet cuceritor, iar vocea este arma sa secretă. Adina Răducan a venit la X Factor cu încredere şi a făcut un spectacol de zile mari!

Adolescenta de 15 ani e obişnuită cu lumina reflectoarelor. Cântă de mică, a participat la zeci de concursuri şi chiar a avut onoarea să împartă scena cu Horia Brenciu. Da, da, cu el!

"Cel mai important moment din cariera mea a fost atunci când am cântat cu Horia Brenciu, la primul lui concert de la Sala Palatului. Ţin minte cât de emoţionaţi eram. Îi mulţumesc pentru toată încrederea pe care mi-a acordat-o", spune Adina.

N-a stat prea mult la discuţii şi a dat drumul la show! Şi ce shooow! Cu o lejeritate impresionantă, notele parcă zboară din glasul său. Delia, Brenciu şi Bănică au fost cuceriţi!

Articolul continuă după reclamă

Publicul se ridică în picioare şi aplaudă din tot sufletul. “Ai tot ce îţi trebuie pentru acest concurs”, îi spune rock-starul Ştefan Bănică. “Să-ţi trăiasca vocea. Ai fost minunată“, i-a transmis şi showman-ul Brenciu.

Vă mai întrebaţi dacă a luat trei de "DA"? Evident! Pentru că merităăăăă!

Te-am văzut, ne-ai plăcut, ce rămâne de făcut? Iuliana trece mai departe, după ce JURĂ că se lasă de fumat!... Sorina Rostaş este un ÎNGER! A cântat din inimă şi l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă! "M-ai hipnotizat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x