Antena Căutare

Miruna Buză, concurenta care a lăsat-o fără cuvinte pe Delia! Asemănarea cu solista trupei Evanescence este izbitoarea

La început, Miruna Buză pare o adolescentă timidă, delicată. Aşa a apărut pe scena X Factor, în faţa celor trei juraţi. Când a început să cânte, însă, minunea a ieşit la iveală.

La început, Miruna Buză pare o adolescentă timidă, delicată. Aşa a apărut pe scena X Factor, în faţa celor trei juraţi. Când a început să cânte, însă, minunea a ieşit la iveală.

E pe scenă de la patru ani. Atinge orice sunet vrea, e stăpână pe situaţie şi are o tehnică vocală desăvârşită. Pentru preselecţii a ales o piesă grea, pe care nu o poate interpreta oricine: "Falling", a Aliciei Keys. I-a ieşit perfect!

Jurata Delia a simţit imediat potenţialul Mirunei şi n-a mai stat pe gânduri: "Văd în fața mea o posibilă câștigătoare X Factor! Bravo!". Cu trei de "DA", puştoaica merge în etapa următoare!

Am stat, am ascultat-o cu atenţie şi ne-a venit în minte o altă artistă foarte talentată: Amy Lee, fondatoarea celebrei trupe Evanescence. Da, da, fata aia cu ochii incredibil de frumoşi şi cu o voce pe care nu o poţi uita prea uşor.

Vă mai aduceţi aminte de super piesa "Bring Me To Life", melodia de debut a formaţiei? Din momentul în care a fost lansată, în 2003, a intrat în istorie!

Hevito, fost concurent X Factor, din nou pe val! Ritmuri "calienteeee"... Iată fotografia cu care juratul Horia Brenciu şi-a cucerit definitiv fanii! "Eşti un bărbat adevărat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x