Antena Căutare

A cântat de 3 ORI cu Al Bano și acum vrea să arate tot ce poate! Ștefan Bănică: „Nu e imposibil să fii bun!”

Johnny a venit pregătit de acasă! Are vorbele la el (a cântat cu Al Bano) dar și fotografiile! Cum care? Cu Brenciu, Bănică și Răzvan și Dani! Da, da, nu e prima oară pe o scenă muzicală!

Johnny a venit pregătit de acasă! Are vorbele la el (a cântat cu Albano) dar și fotografiile! Cum care? Cu Brenciu, Bănică și Răzvan și Dani! Da, da, nu e prima oară pe o scenă muzicală!

Ce ne cântă concurentul? „Impossible”, de Shontelle. Plin de energie, dă tot ce poate pe scenă iar asta se vede cu ochiul liber.

Poate chiar prea mult... Delia taxează asta de la început: „Nu vinde totul, nu te vinde ieftin și nu din prima! Ai vrut să arăți totul”. Un NU de la ea...

Băieții ce spun? Brenciu este de acord: „Ai setat motorul cu turație maximă de la bun început”. Să fie un NU și din partea lui? Horia pare sigur de potențialul său totuși și din acest motiv îi trece în etapa următoare.

Ștefan Bănică nu are niciun dubiu în privința lui: „Nu e imposibil să fii bun! Nu e imposibil să mă mândresc peste ani cu această poză! Bravo Johnny!”

2 de DA!

E dus răăăău cu pluta băiatul ăsta! Adrian Iordache a fost senzaţional, fabulos: "Hai noroc, vagabonzii mei"... Pare un copil timid, dar ascunde un vulcan în glas! Eduard Hanuseac l-a uluit pe Horia Brenciu: "Ai o voce formidab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x