Antena Căutare

Moment dramatic la X Factor, sezonul 3: Cheloo cheama ambulanta

Premiera X Factor, sezonul 3, este la o aruncatura de bat. In weekend, veti descoperi cine sunt noii concurenti, daca au factorul X si ce parere au juratii de boboci. Generatia tanara vine din urma puternic: pustimea se va dezlantui la auditii. La masa juratilor insa, Cheloo va trece prin momente inspaimantatoare. Nici chiar juratul Cheloo nu este de fier.

Premiera X Factor, sezonul 3, este la o aruncatura de bat. In weekend, veti descoperi cine sunt noii concurenti, daca au factorul X si ce parere au juratii de boboci.

Veti vedea ca generatia tanara vine din urma puternic: pustimea se va dezlantui la auditii. La masa juratilor insa, Cheloo va trece prin momente inspaimantatoare. Desi este un dur in viata reala, Cheloo nu e de fier. Pana si el va trebui sa se lase pe mainile prietenilor in acest sezon, cand viata ii va fi pusa in pericol.

Telespectatorii vor afla ce l-a determinat pe jurat sa cheme ambulanta, urmarind X Factor, in fiecare duminica, de la ora 20.30.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

VIDEO! Vikingi sau jucatori de fotbal american? Razvan si Dani, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata, la X Factor!... Mai ceva ca la Top Chef! Cheloo, despre un concurent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit si plin de sange”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x