Antena Căutare

Moment unic în istoria X Factor. Faceți cunoștință cu Ioana, prima concurentă care a primit „DA” fără să cânte!

Da, ați citit bine. Ioana Mîrți este prima concurentă care a primit un „DA” din partea juraților înainte de a cânta. Cei trei mușchetari de la masa juraților au amuțit odată cu apariția tinerei concurente și au fost la un pas de a o trimite în bootcamp fără să o mai asculte

Da, ați citit bine. Ioana Mîrți este prima concurentă care a primit un „DA” din partea juraților înainte de a cânta. Cei trei mușchetari de la masa juraților au amuțit odată cu apariția tinerei concurente și au fost la un pas de a o trimite în bootcamp fără să o mai asculte.

Frumusețea răpitoare a Irinei a fost primul său argument, iar vocea i-a ajutat și mai mult pe Carla, Horia și Ștefan, care au rugat-o încă de la început să cânte foarte bine pentru a o putea trimite în fazele superioare ale emisiunii.

Alegerea melodiei a fost total surprinzătoare pentru că Emeli Sandé nu este o artistă foarte comodă din punct de vedere vocal. Totuși Ioana a trecut cu bine peste provocare și la sfârșit jurații au fost alături de ea.

Drumul de pe străzile strâmte ale Centrului Vechi până pe scena X Factor e atât de scurt. Romulus Țîrdea ne-a oferit un ... Delia - Jeremy Ragsdale, chimie după prima melodie. „Trebuie să fim împreună. Profesional vorbind, evident!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x