Antena Căutare

Moment UNIC pe scena X Factor! Mihaela Platon, musical de excepție. Vocea și prezența ei i-au blocat pe jurați: "Tu ești definiția surprizei!"

Încă de la primul schimb de priviri şi primele cuvinte rostite, poţi afirma despre Mihaela Platon că este o fire extrem de serioasă, sobră. Are 16 ani şi ştie ce vrea. Vrea să câştige, iar pentru asta este nevoie de mult devotament şi determinare. Iar tânăra pare să le aibă pe ambele.  

Încă de la primul schimb de priviri şi primele cuvinte rostite, poţi afirma despre Mihaela Platon că este o fire extrem de serioasă, sobră. Are 16 ani şi ştie ce vrea. Vrea să câştige, iar pentru asta este nevoie de mult devotament şi determinare. Iar tânăra pare să le aibă pe ambele.

Şi-a intrat în rol încă dinainte să păşească pe scenă şi le-a transmis şi un avertisment juraţilor, lipsită parcă de vreun sentiment bun: "Păzea că în seara asta vine Rebeca. Ţineţi-vă bine!" . Asta da profesionalism. De ce spunem asta? Pentru că Mihaela a ales să joace rolul unui personaj negativ: Mrs.Danvers din musicalul "Rebeca".

"Nu puteai să alegi ceva mai pozitiv?", iar răspunsul feţei la întrebarea simpaticului Dani a fost scurt şi la obiect: "Nu mi se potriveşte". Da, da, deja ne introduce în povestea ei şi o face atât de mine!

Dar fata recunoaşte cu sinceritate: "Dacă nu ai aceasta personalitate, poţi să fii mâncat!". Să aibă ea dreptate oare, să nu aibă?

"Este o melodie în care mă bazez pe ce transmit, iar sentimentele mele sunt ură şi furie", a ţinut să adauge, înainte de interpre tarea mă-gis-tra-la! Oricum ar fi, pe noi ne-a lăsat masca! De juruiu, nici nu mai vorbim. Are tot ce-i trebuie: voce, forţa, mimică, gestică! UN MOMENT UNIC!

Juraţii au rămas muţi de uimire! Carla's Dreams a rămas fără cuvinte: "Tu eşti definită surprizei!". Nici Horia Brenciu nu a rămas indiferent: "Eşti tipul de concurenţă care cânta un fel de muzică peste vârsta ei dar o face extraordinar de convingător. Eşti una dintre surprizele X Factor care m-au făcut să stau. Să mă ridic, să apalud, să nu apalud?"

Şi care ar fi putu fi urmarea? Trei de DA, bineînţeles! Mihaela Platon merge mai departe spre visul ei!

"Suntem trei și cântăm la fix!" Trupa „3 o'clock”, apariția retro, sexy, dar cuminte, care a ridicat juriul în... Piele de găină! Armeanca Davitean Tatevik, o Cher a Moldovei. Moment sublim pe scena X Factor: “Eşti exact ce trebuie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x