Antena Căutare

Monica Prodea vs. Loredana Anghelache, un duel tăios! “Trebuie să o opresc pentru că îmi sângerează urechile”

Horia Brenciu, acum e acum! Monica şi Loredana, două voci aşteptate cu emoţie, care au demonstrat că merită să treacă de Bootcamp. Însă pentru Monica duelul din această seară a fost mai mult de atât.

Horia Brenciu, acum e acum! Monica şi Loredana, două voci aşteptate cu emoţie, care au demonstrat că merită să treacă de Bootcamp. Însă, pentru Monica, duelul din această seară a fost mai mult de atât.

Foarte sigură pe ea şi extrem de conştientă de ceea ce înseamnă competiţia, nu a avut prea multe rezerve, în ceea ce o priveşte pe Loredana. A atacat dinainte să păşească pe scenă.

Întrebata dacă ştie cine este rivala ei, după vizionarea unui clip de pe YouTube, reacţia a fost una tăioasă: “Face bani şi din YouTube, ah? Trebuie să opresc pentru că îmi sângerează urechile”.

Însă Loredana se pare că este ceva mai rezervată, în ceea ce priveşte duelul din această seară: “Deocamdată nu sunt în măsură să vorbesc eu. Dumnezeu va şti ce va fi cu noi aici!”.

“Toţi am venit aici să câştigăm şi, oricât de colegi şi prieteni am fi, până la urmă, ne gândim la noi şi cum ar fi cu premiul ăla de 100.000 de euro”, recunoaște Monica.

În această seară, a ales să interpreteze piesa “Back to Black”, de la Amy Winehouse, care, spuen ea, I se potriveşte perfect.

Loredana a optat pentru o piesă în limba română, “Iubirea schimba tot”, interpretată de Andra.

Dar se pare că prestaţiile lor nu l-au impresionat pe mentorul Horia Brenciu, care a luat decizia pe loc, fără prea multe ezitări:

“Nu aţi fost în ziua voastră cea mai bună. Cele mai bune interpretări au fost în Bootcamp. Mona, tu ai ajuns aici pentru vocea ta. Ai o voce pentru radio, clar. Te recunos din prima. Tu ai ajuns aici, draga mea Loredana, pentru că ai un patos extraordinar, pe care nu l-am văzut în această seară deloc.

Trebuie să rămână unul în final. Vrem, nu vrem, trebuie să facem alegerea. Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache”.

Ultimii dueliști din grupa lui Ştefan Bănică. Doredos vs. 3 O’Clock, o explozie de bucurie şi energie: “Ne-a stat ceasul... Horia Brenciu s-a ridicat şi a aplaudat! Delia a început în forţă, cu duelul dintre Alex Mladin şi Raul Eregep: “Sincer,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x