Antena Căutare

Muzica a răsunat din nou pe scena de la „X Factor”

O singură ediţie de audiţii îi mai desparte pe telespectatori de următoarea etapă a super show-ului serilor de vineri, de la Antena 1, „X Factor”, iar aseară muzica a răsunat din nou pe scena concursului, o nouă serie de concurenţi dând totul pentru a demonstra că au factorul X în sânge. Cea de-a noua ediţie din acest sezon a avut o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare, spre amuzamentul juraţilor, publicului şi al telespectatorilor.

O singură ediţie de audiţii îi mai desparte pe telespectatori de următoarea etapă a super show-ului serilor de vineri, de la Antena 1, „X Factor”, iar aseară muzica a răsunat din nou pe scena concursului, o nouă serie de concurenţi dând totul pentru a demonstra că au factorul X în sânge. Cea de-a noua ediţie din acest sezon a avut o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare, spre amuzamentul juraţilor, publicului şi al telespectatorilor.

Petrică Ciubotariu a spart gheaţa şi s-a întors la „X Factor”, al doilea an consecutiv. După ce anul trecut le-a adus juraţilor un tort, nici de data aceasta nu a venit cu mâna goală. Doar că, supărat pe faptul că juraţii nu i-au acordat o şansă în următoarea etapă a concursului, a hotărât să ia înapoi platoul cu prăjituri pe care li-l adusese. „N-aş fi crezut că le ia înapoi, sunt siderat!”, a spus râzând Horia Brenciu.

Adelina Damian, reporteriţa care le-a povestit juraţilor că şi-a dat demisia pentru a putea participa la „X Factor” i-a cucerit pe juraţi. „Până acum în concurs nu am avut tipul tău de interpretă, sexy mama, din acest motiv spun <<Da>>! Dar dacă treci, nu te baza pe chestia asta!”. Horia Brenciu a scos-o în braţe pe frumoasa concurentă de pe scenă, după ce şi-a primit verdictul: trei de <<Da>>.

În timpul reprezentaţiei lui Alexandru Doicin s-a remarcat mai mult Horia, iar Ştefan a remarcat imediat acest lucru: „A intrat pufoşenia în fibrilaţie”. Din păcate, parcursul lui Alexandru în concurs s-a oprit aseară. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Adrian Aron, puştiul de 15 ani din Cluj, pe care Stefan Bănică l-a ameninţat: „Dacă nu cânţi bine, te descalţ”, făcând referire la tenişii concurentului. „Faţa, vocea, chitara şi tenişii, totul se potriveşte. Ceea ce e grav, şi e foarte grav, mă baiatule, e că nu ştii cât de talentat eşti!”, i-a mai spus rock-starul de la „X Factor”. Adrian merge mai departe cu trei de <<DA>>.

Pentru Ecaterina Bădiţoiu, Roberta Adriana Filip şi Eliza Tănăsie seara nu a fost la fel de veselă. Cele trei domnişoare şi-au încheiat aseară parcursul la „X Factor”, fiecare dintre ele primind trei de „Nu” pentru reprezentaţia lor. Următorul concurent, George Lucian Jimblaru, i-a emoţionat pe juraţi cu interpretarea sa. Lăutar din tată în fiu, George a venit tocmai de la Barcelona, acolo unde cântă la petreceri de români, la terase sau chiar la metrou, dar a meritat. „M-ai emoţionat pentru că ţi-ai depăşit condiţia şi pentru asta te apalud din picioare”, i-a spus Ştefan Bănică, în vreme ce Horia i-a spus: „Acum trebuie să anulezi plecatul!”. Prezentatoarea de karaoke Alina Teodora Darie merge şi ea în următoarea etapă a super show-ului.

Oana Roman, fosta concurentă a Deliei din al doilea sezon al concursului a revenit la „X Factor”, de data aceasta alături de viitorul ei soţ, Răzvan. Cei doi au ales un clasic duet de love song, dar din păcate nu i-au convins pe juraţi. Nu de acelaşi deznodământ au avut parte şi concurenţii din trupa Envi, un nigerian născut la Moscova şi o rusoaică, cei doi reuşind să îi uimească pe juraţi cu interpretarea unei melodii din repertoriul Aliciei Keys. „Ştefane, a venit Spice Girls în ţară”, a exclamat Horia în momentul în care pe scenă şi-au făcut apariţia cele cinci domnişoare din trupa Divas. Fetele merg şi ele mai departe în concurs.

Adrian Iordache a venit tocmai de la Sibiu şi nu oricum, ci pe bicicletă, pe care a mers mai bine de şapte ore. Le-a mărturisit juraţilor că a venit la „X Factor” din două motive: să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile şi să se căsătorească. Fire veselă, tânărul spune că i-a plăcut de mic să trateze viaţa în glumă şi, chiar dacă acum e casnic, nu vede nimic rău în asta. Face mâncare, spală, calcă, totul, bineînţeles, cântând, pentru că, spune el, e „în transă artistică de luni până duminică”. Din păcate, parcursul lui s-a încheiat aseară la „X Factor”. Bădulescu Ion Moise, în schimb, i-a cucerit pe juraţi. „Mi-ai demonstrat astă seară că nu e imposibil să fii bun!”, i-a mărturisit Ştefan Bănică. Tânărul le-a povestit juraţilor că a mai participat la un concurs, în Italia, unde a ajuns până în finală şi unde a avut onoarea să cânte de trei ori alături de Al Bano.

Maria Grosu a primit şi ea trei de „Da” şi merge în etapa următoare a concursului cu piesa „Cabaret” a Lizei Minnelli. Domnul Liviu Gabara, în schimb, nu s-a remarcat decât prin problemele sale medicale. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei, pentru că i s-a făcut rău în culise, iar prestaţia sa pe scena „X Factor” le-a demonstrat juraţilor că locul lui nu este în concurs.

Seara s-a încheiat în forţă cu prestaţia tânărului Eduard Hanuseac, care le-a povestit juraţilor că cel mai fericit moment din viaţa lui a fost cel în care a împlinit 14 ani, pentru că, în sfârşit, putea să participe la „X Factor”. Spune despre el că nu trec 10 minute fără să cânte. „Ai venit la locul potrivit. Ai o voce formidabilă. Inflexiuni ca ale tale, răguşeală ca a ta nu găseşti decât după 30-40 de ani. Ai toată aprecierea mea!”, i-a mărturisit Horia Brenciu, iar rock-starul Bănică a completat: „Ai cântat fără greşeală, la 14 ani. Eşti excepţional!”.

Săptămâna viitoare, o ultimă serie de concurenţi le dau întâlnire juraţilor, dar şi telespectatorilor, în faţa micilor ecrane, în ultimul episod de audiţii „X Factor”, vineri, de la 20:30, la Antena 1. Pe mai departe, trei serii a câte 14 concurenţi vor lupta mai aprig ca niciodată pentru cele şase scaune libere din fiecare categorie. Cei mai buni dintre cei mai buni vor demonstra că anul acesta „X Factor” este mai mult decât voce, mai mult decât show.

Pare un copil timid, dar ascunde un vulcan în glas! Eduard Hanuseac l-a uluit pe Horia Brenciu: "Ai o voce formidab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x