Antena Căutare

Muzica i-a ridicat de pe scaune în cel de-al șaptelea sezon X Factor, Delia și Horia Brenciu au încins ringul de dans

Audițiile pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor, care va avea premiera în curând, la Antena 1, au fost prilej de distracție pentru cei patru jurați care, la un moment dat, nu au mai avut stare pe scaune.

Atrași de melodia care se cânta pe scenă, Delia și Horia Brenciu s-au ridicat și au început să danseze, ba separat, ba împreună, spre încântarea celor prezenți. Iar dacă Ștefan Bănică jr a fost la un pas de a le ține hangul, Carla’s Dreams nu s-a lăsat atras în horă.

Rămâne însă de văzut dacă melodia care le-a stimulat cheful de dans a fost suficient de bine interpretată și pentru a obține voturile juraților. Ce părere au avut Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams și ce s-a întâmplat cu interpretul, telespectatorii vor putea afla pe 8 septembrie, în prima ediţie a show-ului de la Antena 1.

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”, lansat în curând. O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1.

Poate cel mai emoţionant moment din istoria X Factor! Andrei Ioniță a smuls lacrimi cu o interpretare de excepţie a pies... Delia şi-a panicat fanii! Jurata "X Factor" s-a fotografiat pe marginea prăpastiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x