Antena Căutare

N-a cantat de 8 luni, dar a avut curajul sa vina la X Factor

Diversitatea a fost ingredientul cheie al auditiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat in fiecare duminica, de la 20:30, la Antena 1. De la copii de doar 14 ani si pana la oameni veniti de la mii si mii de km, cu totii au vrut sa paseasca pe scena X Factor, chiar si pentru cateva clipe, convinsi ca au ceva de spus in muzica. Printre ei si un tanar care nu a mai cantat de 8 luni de zile.

Juratilor pur si simplu nu le-a venit sa creada: "Sunt chiar curioasa cum ai putea sa canti!", i-a spus Delia, iar Cheloo a continuat: "Te cam mananca pielea!". Dragos insa nu s-a lasat, spunandu-le ca are peste 200 de piese compuse de el, in limba engleza. "Ce coincidenta, eu am peste 200 de piese in limba romana!", a completat Cheloo, spre disperarea lui Dan Bittman: "200? N-am facut atatea in viata vietilor mele. Cum e sa ai atatea piese?". Abia atunci tanarul a putut sa isi exprime regretul: "Dar cum e sa le ai si sa nu le asculte nimeni? Nu le-am cantat niciodata, doar le-am compus si atat!", a fost discursul care l-a convins pe Cheloo ca ei chiar au ceva in comun: "Noi doi chiar semanam!"

Cu toate acestea, juratul X Factor a simtit nevoia sa ii faca si un "compliment": "Cu fata asta de canis intergalactic... te-a obligat cineva sa vii aici? Asta transmiti!".

Daca va reusi totusi Dragos sa ii impresioneze pe cei trei jurati pentru a trece in urmatoarea etapa a competitiei, ramane de vazut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, in cel mai nou episod al super show-ului X Factor.

Delia e "Doar pentru tine" intr-un videoclip fantastic!... Duminica aceasta, Cheloo da din casa! Juratul va povesti cum s-a ametit cu Florin Chilian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x