Antena Căutare

Nadir, dezvăluirea pe care toți fanii o așteptau: ”El este Carla's Dreams”

Pentru că ține, în permanență, contactul cu fanii săi, Nadir a intrat live pe Facebook, pentru a răspunde întrebărilor pe care aceștia ardeau de nerăbdare să i le adreseze.

Pentru că ține, în permanență, contactul cu fanii săi, Nadir a intrat live pe Facebook, pentru a răspunde întrebărilor pe care aceștia ardeau de nerăbdare să i le adreseze.

Și nu a fost singur! L-a avut ca invitat special pe Randi, alături de care a râs fără încetare. Însă băieții au făcut și dezvăluiri interesante. Randi se pregătește să revină cu proiectul Morandi și va lansa o piesă nouă alături de Marius Moga, după care urmează și un album, scrie zutv.ro.

Curioși, fanii l-au întrebat pe Randi dacă are de gând să colaboreze cu Carla's Dreams, moment în care Nadir a venit cu un răspuns inspirat: ”Păi nu știi? El e Carla's Dreams!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Nevastă, trebuie să mă zideşti!" Horia Brenciu și Carla's Dreams, discuții pătimașe, "pe speaker", ... La "X Factor", nimeni nu doarme! Horia Brenciu își exasperează colegii, în pauze: "Poate vin și eu cu o m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x