Antena Căutare

Nadirrrrrrrrrrr, din 1001 de nopti, cu covorul zburator, direct la X Factorrrrrrr

Seamana leit cu Nuri Sahin.Pielea maslinie, par negru ca abanosul, ochii ca murele si nasul acvilin. Desprins parca din armata de nemuritori ai legendarului Darius. Sau din Basmele Seherezadei. Nadir-ul e opusul zenitului, inseamna „rar”. Tamuz era zeul frumusetii...

Seamana leit cu Nuri Sahin. Pasionatii de fotbal il stiu. Se vede de la o posta ca nu e roman. Sau cel putin nu pe de-a-ntregul. Are trasaturi exotice, ce duc spre Orientul Mijlociu. Nascut in Libia, tata kurd din Irak.

Acum se explica pielea maslinie, parul negru ca abanosul, ochii ca mura si nasul acvilin. Desprins parca din armata de nemuritori ai legendarului Darius. Sau din Basmele Seherezadei.

Nadir-ul e opusul zenitului, inseamna „rar”. Tamuz era zeul frumusetii. Se intelege de unde privirile admirative in oglinda – „am mare incredere in mine, vreau o cariera muzicala si vreau sa ajung in finala X Factor!” Muzica orientala il atrage, nu de alta, dar...sangele apa nu se face.. Nu se stie care parte (europeana sau orientala) e responsabila cu faptul ca e stangaci...

Flancat de o familie numeroasa ale carei trasaturi orientale se transfera parca si celor din jurul lor, Nadir porneste pe scena. Lasa in spate pe Razvan caruia subit i se accentueaza alura de brunet...

A fost inspirat sa imbrace o camasa alba. Interjectia “uuuu” si sclipirile din ochii juratei, privirea admirativa a lui Bittman si aerul interesat al lui Cheloo sunt semne bune.

“Ce ne-ai pregatit?” "Maroon 5, Moves like Jagger". Cheloo se stramba, poate “nu stie de-astea”.

Interesant cum, intr-un singur personaj se amesteca un intreg mapamond. De la Jihad la Californication, e un pas! Fluieratul de pe negativ curma controversa. Pasul a fost facut. Nadir nu incepe tocmai bine, insa, “the looks like” Adam Levine il ajuta. Pentru ca da bine pe scena.

E sigur pe el. Aerul masculin si indrazneala o fac pe jurata sa se ridice. Si pe el sa o pofteasca pe scena. Se danseaza cot la cot. Ba chiar ajunge sa cante bine. Si sa atace si partea Aguillerei…Daca juratul Bittman ii face semn din ochi Deliei cum ca e “barbat bine Nadir”, Cheloo nu pica in vraja orientala. Casca, plictisit.

Ceea ce nu se poate spune si despre audienta.“Bravo, mai Nadir! Ai scos blonda la dans!”, spun barbatii din backstage. Asta daca privirile ar vorbi…

Nadirrrrrrrrrrrrrrrrr, by Delia.

Intre timp miscarile lui Jagger s-au terminat. Delia se astepta la mai mult de la Printul din Perrrrrrrrsia. Dar, avand in vedere ca a fost prrrrrrima sa prrrrrrestatie pe scena, se decide sa fie indulgenta. Jurata urmeaza exemplul lui Bittman, il trece in Bootcamp.

Il mai stiti pe juratul plictisit de miscarile “triste” ale lui Jagger? E Cheloo care a spus, previzibil, NU.

Dar ce mai conteaza. Nadir a trecut de alambicurile auditiilor si, acum, e pe covorul zburator, spre Bootcamp!

Rockstar in devenire sau pusti introvertit?... Grafic, trupa care nu e in grafic. DIN PACATE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x