Căutare Live

Natalia, moldoveanca îndrăgostită de... microfon! Brenciu face o criză de râs când o vede cum se comportă cu... obiectul!

X Factor îți oferă multe experiențe neobișnuite. Jurații văd în fiecare săptămână tot soiul de concurenți, care mai de care mai ciudați. Natalia, spre exemplu, are o pasiune neobișnuită pentru microfon

X Factor îți oferă multe experiențe neobișnuite. Jurații văd în fiecare săptămână tot soiul de concurenți, care mai de care mai ciudați. Natalia, spre exemplu, are o pasiune neobișnuită pentru microfon.

Venită de peste Prut, Natalia Ciobanu are o mare pasiune pentru muzică și pentru tot ce implică această artă. Felul în care blonda ține microfonul are un impact incredibil asupra lui Horia Brenciu, care nu se mai poate opri din râs.

În cele din urmă juratul a luat o pauză și i-a dat voie concurentei să se dezlănțuie pe scena X Factor pe una dintre cele mai cunoscute piese ale celebrei Adele.

Concurenta care vorbește chinezește. La propriu!!! Melina a vorbit ce-a vrut, iar jurații au înțeles... nimic!... Zâmbetele sincere ascund uneori secrete dureroase. Mikayla Kachur, adolescenta-curcubeu i-a vrăjit pe jurați cu ukulele ...
Ultimele știri