Antena Căutare

Natalia Selegean e pe ritm de street dance! Fosta concurentă X Factor e implicată într-un proiect fabulos

Natalia Selegean le dezvăluie fanilor o nouă față a sa. De curând, frumoasa artistă a început să lucreze constant la coregrafiile sale pentru ca spectacolele sale să fie impecabile.

Natalia Selegean le dezvăluie fanilor o nouă față a sa. De curând, frumoasa artistă a început să lucreze constant la coregrafiile sale pentru ca spectacolele sale să fie impecabile.

Astfel, Naty alături de Marian Cristian Marin a dat startul Orei de dans – un proiect prin care cântăreața învață diferite stiluri de dans și la fel pot face și toți doritorii. În cel de-al doilea episod, Naty a abordat o serie de stiluri din zona street dance-ului.


”În acest episod am abordat stilul street dance, care trebuie să recunosc că este stilul meu preferat, cu care de altfel am mai chochetat de-a lungul timpului. Am lucrat cu mare drag la acest episod alături de Marian și, totodată, am învățat să apreciez mult mai mult munca unui dansator sau/și coregraf pentru că îmi dau seama tot mai bine de câte repetiții și muncă este nevoie pentru doar 1 minut de coregrafie!”, a declarat Natalia Selegean.

Articolul continuă după reclamă


"La Ora de dans cu Natalia Segelean nu am avut limite. Când Natalia mi-a zis că “niciodată” nu va putea face mișcările rapide impuse de ritm, nici ea nu și-a imaginat cât de bine îi vor ieși. M-a ajutat energia ei, și mai ales, voința de a învăța cât mai multe în ale dansului pentru a fi un artist complet. Cu asta mă ocup, nu dau cu praf de stele, dar cu o coregrafia potrivită sparg niște bariere"
, a declarat Marian Cristian Marin, dansator profesionist.


Ora de dans reprezintă un concept de mișcare, relaxare și entertainment pe care fanii îl pot încerca cu încredere. Naty repetă de cel puțin 3 ori pe săptămână cu Marian la Gym Life ș rezultatele au apărut de îndată. Puteți urmări totul pe Facebook Ora de dans.


Cel mai noi single al artistei se numește "My vow" şi a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.


Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.


Pentru a o asculta pe Natalia Selegean, click AICI!

Pentru a urmări activitatea sa vizitati pagina ei personală de Facebook!

Au început preselecţiile! Rapperii, tinerii, străinii și o cunoștință mai veche a show-ului au luat cu asalt X Factor la... Delia și-a schimbat radical look-ul! Din toamnă, juriul X Factor o să arate altfel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x