Antena Căutare

Nicole Scherzinger, uluita de auditia unei concurente: “Nu mai avem ce s-o invatam, merita admiratia noastra”

Ella Henderson castigase juriul de partea ei cu o melodie proprie in prima parte a auditiilor. La doar 16 ani, fata cu par blond si ochi albastri conturati cu negru impresionase cu o voce matura, potrivita mai degraba unei femei in toata firea, cu experienta in muzica.

Nu, nu esti la un concert Cher. Este "doar" auditia Ellei Henderson

Pentru a doua aparitie in fata juriului X Factor UK, Ella a decis sa isi impuna singura o provocare: Cher. Vocea deosebita a cantaretei cu parul de abanos a gasit rar in istoria muzicii un echivalent, dar asta nu a impiedicat-o pe tanara sa-si incerce puterile cu melodia “Believe” a artistei. Juratul Gary Barlow i-a urat noroc fara sa realizeze ca norocul fusese de partea ei inca de la inceput, cand soarta a inzestrat-o pe Ella cu o voce minunata.

Concurenta a plutit efectiv pe melodia lui Cher, atingand cu usurinta notele inalte ale melodiei fara a pierde timbrul grav, caracteristic vedetei. Publicul s-a ridicat in picioare, Nicole nu si-a putut stapani lacrimile iar Tulisa si Gary Barlow au zambit admirativ. Spectatorii se asteptau la un “DA” general, dar ce a urmat le-a depasit cu mult asteptarile!

Barlow a comentat ca desi aceasta melodie s-ar fi inscris usor acum ceva timp in top 5 cele mai enervante cantece, acum “as da bani sa ascult o interpretare ca a ta”. Dar Nicole a dat replica memorabila a serii, incumetandu-se sa spuna: “Nu mai avem ce s-o invatam, nu trebuie sa o schimbam ci doar sa o privim cu admiratie”, continuand “Misiunea mea aici s-a terminat”.

Delia a crezut ca aude vocea din “Al Cincilea Element”! Alin Dan Rusu vs. Diva Dance... Cheloo nu se lasa impresionat de "cazurile speciale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x