Antena Căutare

Nicoleta Nucă, apariție incendiară! Uite cu ce decolteu adânc și-a încântat prietenii virtuali

Nicoleta Nucă pregătește un nou single pentru fanii săi, iar filmările pentru videoclip sunt în toi!Generoasă, fosta concurentă X Factor a publicat pe contul său de Facebook o imagine din timpul filmărilor, spre deliciul admiratorilor.

Nicoleta Nucă pregătește un nou single pentru fanii săi, iar filmările pentru videoclip sunt în toi!

Generoasă, fosta concurentă X Factor a publicat pe contul său de Facebook o imagine din timpul filmărilor, spre deliciul admiratorilor. Îmbrăcată cu un top top alb, cu un decolteu teribil de adânc, Nicoleta Nucă nu a arătat nicicând mai sexy.

Cum era de așteptat, prietenii virtuali i-au transmis numeroase complimente.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Florin Ristei a răspuns la întrebarea care s-a aflat pe buzele tuturor: „Da, este iubita mea”... Aceeași privire pătrunzătoare și același zâmbet cuceritor! Cât de bine seamănă Delia cu mama ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x