Antena Căutare

Nicoleta Nucă va avea la primul concert în Bucureşti! Fosta concurentă X Factor este susținută de INNA și Antonia

După ce a ajuns în semifinala celui de-al patrulea sezon X Factor de la Antena 1, în echipa juratului Ștefan Bănică, Nicoleta Nucă are parte de multe realizări muzicale.

După ce a ajuns în semifinala celui de-al patrulea sezon X Factor de la Antena 1, în echipa juratului Ștefan Bănică, Nicoleta Nucă are parte de multe realizări muzicale.

Recent, artista a devenit colegă cu INNA și Antonia și se bucură de susținerea colegelor ei, alături de care a filmat un material video ce va fi lansat curând. După încheierea X Factor, fosta concurentă din echipa lui Ștefan Bănica a fost remarcată de casa de discuri a INNEI și a semnat un contract de management, devenind astfel colegă cu artiști precum Antonia, Carla’s Dreams, INNA, Sasha Lopez, Lori, Mira, Lariss.

Nicoleta Nucă se bucură de succes încă de la primul single lansat. Astfel, piesa "Nu sunt" are peste 7 milioane de vizualizari, este difuzata de toate radiourile din România, a intrat în top 5, iar susținerea publicului a transformat-o în revelația momentului din industria muzicală românească.

Nicoleta a început deja concertele, iar pe 28 mai va susține primul ei concert în București, în club Tribute, începând cu ora 22.30.

X Factor continuă aventura descoperirii de noi talente muzicale, astfel că cel de-al cincilea sezon este în plină pregătire. Răzvan și Dani străbat țara în lung și-n lat în cautarea celor care dețin factorul X, în vreme ce jurații show-ului abia așteaptă să se afle față în față cu viitori colegi de breaslă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x