Antena Căutare

Nimic nu stă în calea pasiunii pentru muzică! A mers şapte ore pe bicicletă ca să participe la „X Factor”

Se spune că atunci când există determinare, poţi face orice în viaţă, iar unii dintre concurenţii celui mai nou sezon „X Factor" au demonstrat din plin asta.

Se spune că atunci când există determinare, poţi face orice în viaţă, iar unii dintre concurenţii celui mai nou sezon „X Factor" au demonstrat din plin asta.

Este şi cazul lui Adrian Iordache, un tânăr de 29 de ani care pentru a participa la audiţiile cu juriu a venit tocmai de la Sibiu şi nu oricum, ci pe bicicletă. Adrian a povestit că a mers mai bine de şapte ore, dar nu a fost nicio problemă pentru el, pentru că adoră acest sport.


Adrian le-a mărturisit juraţilor că a venit la „X Factor” din două motive: să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile şi să se căsătorească. Fire veselă, tânărul spune că i-a plăcut de mic să trateze viaţa în glumă şi, chiar dacă acum e casnic, nu vede nimic rău în asta. Face mâncare, spală, calcă, totul, bineînţeles, cântând, pentru că, spune el, e „în transă artistică de luni până duminică”.

Dacă a reuşit sau nu să le demonstreze juraţilor că are factorul X, rămâne de văzut în această seară, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.

Schimb de replici dur la „X Factor”! Horia Brenciu: „Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi?”... Hooopa, surpriză! Răzvan Simion vrea să se reprofileze: se apucă de construit vagoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x