Antena Căutare

Nu a avut o copilărie fericită, dar talentul său a ajutat-o să ridice publicul de la X Factor în picioare!

Nu s-a putut bucura de iubirea unei mame, dar cu ajutorul mătușii a reușit să fie extrem de încrezătoare și să participe la X Factor

Nu s-a putut bucura de iubirea unei mame, dar cu ajutorul mătușii a reușit să fie extrem de încrezătoare și să participe la X Factor.

Simpatica Misha Bryan a pregătit o piesă cunoscută a Arethei Franklin - Respect, cu care i-a fermecat pe loc pe cei din fața scenei. Publicul a început să aplaude de la primele acorduri, în timp ce jurata Kelly Rowland nu s-a putut abține să nu se ridice și să danseze, ba chiar a îmbrățișat-o pe concurentă la finalul prestației.

4 DA-uri au fost cadoul perfect atât pentru Misha cât și pentru mătușa sa și pentru întreaga familie.

Urmăriți-i fabuloasa prestație în clipul de mai sus.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Răzvan și Dani au primit cadou un hit la întoarcerea din vacanță... Poți să o recunoști? Uite cine s-a transformat într-o SIRENĂ, la propriu, pe malul mării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x