Antena Căutare

Nu au mai cântat niciodată împreună, însă au făcut momentul "cu cei mai mulţi decibeli" din Bootcamp. Băieţii de la Flashback au dat juraţii pe spate: "Bravo, sunteţi grozavi"

Trupa Flashback este formată din trei concurenți care au mai fost pe scena ”X Factor”. Unul dintre ei este Ștefan Condrea, care a revenit la ”X Factor” după ce în urmă cu trei ani a ajuns chiar până în galele live alături de o altă concurentă.  Ceilalţi doi sunt Max şi Danil Murzac.

Trupa Flashback este formată din trei concurenți care au mai fost pe scena ”X Factor”. Unul dintre ei este Ștefan Condrea, care a revenit la ”X Factor” după ce în urmă cu trei ani a ajuns chiar până în galele live alături de o altă concurentă. Ceilalţi doi sunt Max Fall şi Danil Murzac.

De această dată însă, Ștefan s-a reinventat și, pe lângă calitățile sale vocale, a învățat să facă și beatbox așa că a pus în scenă un număr cu adevărat special în etapa audițiilor.

Condrea va face echipă alături de Danil Murzac, care a revenit anul acesta din Chișinău pentru a primi a doua oară încrederea juraților ”X Factor”. Danil, care a ajuns în anul 2014 până în ”Bootcamp” alături de Afina, colega sa de trupă, a fost nevoit să se retragă din cauza unei pierderi tragice: unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit într-un accident de circulație, iar înmormântarea era programată chiar în ziua în care Danil ar fi trebuit să urce pe scena ”X Factor”.

Celor doi membri ai trupei Flashback li se alătură Max Fall, un alt artist cunoscut la Chișinău, dar și pe scena ”X Factor”, un jurist fără studii muzicale. Talentul este însă o moștenire primită de la mama sa, care în tinerețe a făcut muzică și actorie, iar reprezentația sa a dovedit că, uneori, acesta este suficient.

"Am mai trecut toţi prin faza asta. O să fie nişte emoţii, clar, dar speram că nu foarte mari. Ceea ce este interesant la noi este ca noi nu ştim note muzicale, cantam după ureche", povestesc cei trei înainte de momentul pregătit pentru Bootcamp - un colaj de zile mari.

"Cred că a fost momentul cu cei mai mulţi decibeli din acest bootcamp. Cu siguranţă acest moment nu ieşea atât de bine dacă nu vă plăcea acest tip de muzică", spune Horia, completat de Delia: "A fost grozav, mi-a plăcut foarte mult".

"Mi-ai captat toată atenţia, Daniel. Pentru mine eşti Eminem de România", îl lauda Ştefan, însă decizia este în mâinile lui Carla's, care decide să îi invite să ia loc pe un scaun în defavoarea celor de la Daudia.

Câtă pasiune, câte emoţii! Fetele de la X Fusion, moment de senzaţie: “Apariţia voastră este foarte tare”... Sunt frumoase, senzuale şi extrem de talentate. Domnilor, ele sunt DREAM GIRLS. O italiancă, o moldoveancă şi o româncă:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x