Antena Căutare

O auditie in care nu ai timp sa respiri: In sosete albe si bentita cu fundita, le-a dat clasa baietilor de cartier! Vezi reactia lui Cheloo!

Anastasia Sandu, 21 de ani, din Timisoara. Bruneta, pin up girl, cu bentita, cercei cu flori si ochelari de hipster, n-ai zice ca vine sa devoreze publicul cu un rap serios. Gatita pana la sosetelele albe pe care le-a asortat la sandale rosii si rochita in dungi, de marinar, Anestezia, cum ii spun prietenii, e hotarata sa cucereasca juriul.

N-a dormit deloc, a venit cu trenul singura tocmai din Timisoara si marturiseste ca a imprumutat haine de la mama doar ca sa faca impresie buna. Dar oare un outfit frumos e destul pentru a primi 3 DA? Si oare Cheloo asta vrea de la un rapper?

Cum, ne-cum, fata apare pe scena. Bittman ridica ochii din foi surprins. Delia zambeste: fata e frumoasa. Cheloo ramane impasibil. Juratii, curiosi din fire, afla ca aspiranta la X Factor ascunde ceva…un tatuaj sub sosete. Uuu! Poate Anastasia nu e departe de fata rea a rap-ului romanesc, Dana Marijuana, sau vrea sa fie o Azealia Banks a prezentului si o Queen Latifah in viitor.

Nu, Anastasia face semn sa inceapa “Moment 4 Life”, de Nicki Minaj. Ia microfonul si domina scena. Vocea suna impecabil, timbrul sau coboara si urca, are ritm, cuvintele ies cu o viteza uluitoare, nu-si pierde rasuflarea. Delia incepe sa danseze la masa juratilor, Anastasia continua cu si mai multa atitudine, incurajata de reactia lor, Bittman simte melodia si nu se poate abtine sa nu se alature Deliei. Cheloo zambeste enigmatic.

Muzica se opreste. Acum e momentul adevarului. Inima Anastasiei bate cu putere. Doi jurati par convinsi ca are factorul X. Dar mai e Cheloo. Ofteaza, dar recunoaste: “Trist dar adevarat: cel mai bun rap pana acum!”

E clar! Anastasia zambeste cu gura pana la urechi, trei de “DA” rasuna in platoul X Factor, publicul aplauda si fata multumeste emotionata. Inca o speranta la X Factor a fost trecuta pe lista!

Cheloo se simte amenintat: "Va transformati domnule Bittman!"... Ioan Man, nevazatorul cu voce de inger, a demonstrat ca orice se poate, atunci cand vrei cu adevarat! Vezi reactiile nea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x