Antena Căutare

O bunicuta cu factorul X: i-a compus nepoatei, Nati politista, o poezie!

Natalia Selegean a spus de la auditii ca participa la X Factor pentru bunicuta ei, care vrea sa o vada pe nepoata castigand fani si admiratie si devenind un star, inainte sa moara. Batrana a fost dintotdeauna alaturi de ea, iar in seara aceasta, Dani si Razvan au adus-o pe scena X Factor.

Galerie
Cei mai importanti oameni din viata Nataliei

Natalia Selegean a spus de la auditii ca participa la X Factor pentru bunicuta ei, care vrea sa-si vada nepoata castigand fani si admiratie si ajungand un mare star, inainte sa moara. Batrana a fost dintotdeauna alaturi de ea, iar in seara aceasta, Dani si Razvan au adus-o pe scena X Factor.

Inainte de marea surpriza, Natalia Selegean a mai avut parte de cateva bucurii. Mama, tatal, sotul sau si soacra sa s-au ascuns in public pe parcursul interpretarii ei. La final abia, Dani "i-a dat de gol".

La fel de emotionati ca prima oara, parintii ei au aplaudat-o in nestire dupa melodie: "A cantat superb, foarte frumos!". Soacra le-a tinut isonul. Nu e o gluma; Natalia o iubeste ca pe propria mama, iar sentimentul este reciproc.

Cei mai dragi oameni din viata politistei au venit pe scena X Factor. Natalia nu si-a putut conteni lacrimile. Era prea frumos pentru a fi adevarat. Si nici nu au venit cu mainile goale.

I-au adus lui Nati bunatati de la Bihor: must, palinca de prune, placinte de la Baius... Ceva sa-i aduca aminte de casa. Iar dupa ce bunatatile s-au sfarsit, tot ii va ramane ceva: o pereche de sosete crosetate special de bunica sa, puse in cos ca "sa nu imi fie frig aici", spune Natalia.

Dar nu s-a multumit bunica cu atat. A vrut sa se asigure ca nepotica ei o duce bine la X Factor si a scris o poezie pentru ea:

"Multumesc lu' Dumnezeu, ca s-o implinit visul meu,

Ca nepoata mea cea draga canta la o lume intreaga,

Cantece de drag si doru, de se-aude in Bihoru,

Cantece de veselie, de se-aude in Romanie!"

Si alti concurenti au avut parte de surprize in a treia gala live X Factor!

Citeste si I-au adus Fermierului perechea: Ea vrea sa "cultive talent impreuna", Dragos, " sa sape la gradina"!

CIteste si Moment emotionant pentru Iulia Manolache: si-a revazut tatal natural, cel care a parasit-o cand avea 4 ani

START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Alti DOI parasesc X Factor asta seara!... Eliminare socanta in a treia gala: Raduly Botond e trimis acasa de catre public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x