Antena Căutare

O fostă concurentă de la X Factor a slăbit aproape 32 de kilograme. Transformarea este spectaculoasă!

Monica Michael, fostă concurentă la "X Factor UK", în anul 2014, arată demenţial, după ce a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme, într-un an şi jumătate.

Monica Michael, fostă concurentă la "X Factor UK", în anul 2014, arată spectaculos, după ce a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme, într-un an şi jumătate.

"Dintotdeauna m-am luptat cu kilogramele în plus, am avut această problemă din şcoala primară. A fost că u n demnon‘I was always battling with my weight, it’s always been a problem from primary school. It was a demon", a povestit aceasta, în cadrul emisiunii tv "This Morning".

Deoarece îi era tot mai greu să se mişte pe scenă, în 2015, aceasta a decis că trebuie să facă o schimbare. Astfel, tânără de 26 de ani a luat decizia de a se opera, recurgând la inelul gastric.

Deşi arăta complet diferit, londoneza este imediat recunoscută datorită vocii sale inconfundabile. "Mă aflam la cumpărături şi am strigat la sora mea să nu uite hârtia igienică şi o voce s-a auzit imediat: "Tu eşti! Ştiam eu! Ţi-am recunoscut vocea!" a povestit Monica, potrivit metro.co.uk.

Ce mai face Florin Răduță, câștigătorul X Factor de anul trecut? Cât de mult s-a schimbat și cum își petrece timpul... GALERIE FOTO! O să vrei să fii concurent la X Factor după ce o să vezi imaginile acestea! Jurata Bleona Qereti a lăsat s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x