Antena Căutare

O fotografie cât o mie de cuvinte! Delia „a făcut echipă” cu un jandarm în timpul protestelor! Fanii: „Pe Bendeac si Cheloo nu i-ai adus cu tine?”

Pentru a patra seară consecutiv, mii de oameni au ieşit să protesteze la Piaţa Victoriei din Capitală, dar şi în marile oraşe din ţară. Manifestanţii demonstrează împotriva adoptării ordonanţei privind modificarea codurilor penale.

Pentru a patra seară consecutiv, mii de oameni au ieşit să protesteze la Piaţa Victoriei din Capitală, dar şi în marile oraşe din ţară. Manifestanţii demonstrează împotriva adoptării ordonanţei privind modificarea codurilor penale.

Printre ei, și Delia, jurata „X Factor”. Artista a făcut echipă cu un jandarm, care a venit la ea, fiind foarte aproape de coloana de jandarmi. Omul legii a înțeles că vedeta e pașnică și că gestul ei este unul de solidaritate cu fanii ei, în special, și cu românii, în general.

„#rezistam #faraviolenta” a fost descrierea fotografiei pe care Delia a postat-o pe pagina sa oficială. „Pe Bendeac si Cheloo nu i-ai adus cu tine, Delia?”, a întrebat un fan. „Urmează!”, a fost răspunsul artistei.

Circa 40.000 de oameni s-au strâns vineri seara în Piaţa Victoriei: foarte multe cupluri tinere, dar şi vârstnici care spun că au venit pentru viitorul copiilor şi nepoţilor lor.

Olga Verbiţchi, marea câştigătoare de la X Factor: "Viaţa mi s-a schimbat foarte mult după concurs!"... Triumful (NE)talentului! Claudia Catarig lovește din nou! „EROINA” lui Carla's Dreams, va, vai! Fanii: „Am izbucnit în l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x