Antena Căutare

O mai țineți minte pe Elena Ispas, fostă concurentă în al cincilea sezon "X Factor"? A primit trei de "DA" și i-a emoționat pe jurați cu povestea ei tristă

Emoțiile sunt inevitabile la "X Factor". Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit  în cel de-al cincilea sezon să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Fără studii de canto, dar cu multă pasiune pentru muzica, aceasta s-a prezentat pe scenă visând să devină o artistă desăvârșită.

Emoțiile sunt inevitabile la "X Factor". Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a reușit în cel de-al cincilea sezon să îi emoționeze pe toți cei prezenți. Fără studii de canto, dar cu multă pasiune pentru muzica, aceasta s-a prezentat pe scenă visând să devină o artistă desăvârșită.

La audițiile cu juriul a fost copleșită de emoții atunci când și-a spus povestea. Deși este foarte atașată de tatăl ei, acesta nu a putut să vină să o susțină și nici nu știa că ea se afla la X Factor.

Mai mult decât atât, Elena a sperat ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid și să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer. „Mai are momente când mă recunoaște și mă strigă”, a spus cu lacrimi în ochii la X Factor Elena.

Concurenta a mai povestit atunci că este fata lui tata, că îl iubește nespus și că este foarte atașată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea.

Cu imaginea tatălui în minte, Elena a pășit pe scena X Factor pentru un moment foarte emoționant. Jurații au apreciat numărul ei și au votat, în unanimitate, DA. „Pe mine m-ai surprins”, i-a spus Ștefan Bănică. „N-am rămas deloc indiferent la prezența ta pe scenă.”

Ce ne mai așteaptă în noul sezon din această toamnă? Fiți pe faza vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, numai pe Antena 1!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carla’s Dreams cucereşte piaţa internaţională: primul turneu promo în Rusia! Urmează Franţa şi concerte în Dubai... Dana Marchitan, una dintre cele mai pline de viață foste concurente "X Factor" sezonul cinci. Dialogul spumos ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x