Antena Căutare

O poveste de viaţă tulburătoare! Deşi are mari probleme de vorbire, a avut curajul să urce pe scena X Factor

Atunci când spui „X Factor”, spui emoţie şi atitudine de învingător pe scenă, iar asta au simţit-o pe pielea lor cei trei juraţi atunci când s-a prezentat, în faţa lor, un puşti de doar 16 ani, cu grave probleme de vorbire.

Atunci când spui „X Factor”, spui emoţie şi atitudine de învingător pe scenă, iar asta au simţit-o pe pielea lor cei trei juraţi atunci când s-a prezentat în faţa lor un puşti de doar 16 ani, cu grave probleme de vorbire.


Say Ufuk, concurentul de origine româno-turcă-arabă, le-a povestit juraţilor că viaţa l-a încercat din greu. Abandonat de mamă la doar 5 zile, a fost crescut cu mari greutăţi de către bunici, pentru care vrea să lupte toată viaţa, ca să îi răsplătească. Tatăl său a murit când Say avea doar şase ani, iar necazurile nu s-au oprit aici: a suferit şi o operaţie în urma căreia i-au fost afectate corzile vocale, ba chiar exista riscul să nu mai poată vorbi niciodată. Cu mari probleme de dicţie, poate şi din cauza faptului că are limba despicată, Say a ştiut exact ce melodie să-şi aleagă, pentru a le câştiga inimile juraţilor, care cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile.


„M-ai emoţionat pentru că, în ciuda acestui defect de vorbire pe care îl ai, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare. Nu mă aşteptam. M-ai surprins... Nu ai cântat perfect, dar a fost mai importantă starea pe care mi-ai indus-o”, i-a mărturisit rock-starul Bănică, în vreme ce Delia i-a spus: „Ai un timbru de îngeraş”. Acesta a fost momentul în care Say a fugit către jurată, a îmbrăţisat-o şi i-a furat un pupic.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1, când telespectatorii vor afla şi dacă Say merge sau nu în următoarea etapă a concursului.

Juratul Ştefan Bănică a făcut o mărturisire emoţionantă la X Factor: "El a fost idolul copilăriei mele"... A demonstrat că nu este doar o „păpușă Barbie” din Chișinău! Tipa are o voce PUTERNICĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x