Antena Căutare

"Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat". Au fost abandonați, dar acum se au unul pe altul. Jean și Andrada, din trupa ”Vis”, i-au smuls lacrimi lui Ștefan Bănică: "Uitați-vă în oglindă și apoi la băiatul ăsta"

Au fost abandonați, au crescut într-o casă de copii, însă speranța și dorința nebună de a răzbate în viață nu i-a părăsit și i-a unit. Jean și Andrada, din trupa ”Vis”, doi concurenți, cu o poveste impresionantă de viață le-au furat inimile juraților ”X Factor”

Au fost abandonați, au crescut într-o casă de copii, însă speranța și dorința nebună de a răzbate în viață nu i-a părăsit și i-a unit. Jean și Andrada, din trupa ”Vis”, doi concurenți, cu o poveste impresionantă de viață le-au furat inimile juraților ”X Factor”

Chiar dacă au luptat până acum pentru tot ceea ce au, cei doi tineri se plâng că prejudecățile celor din jur încă îi împiedică să își trăiască viața așa cum și-ar dori. Mi-e foarte greu să mă angajez pentru că oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit în spate, la măturat, la cărat de cutii. Vreau să mă vadă lumea așa cum sunt: că am o boală de piele, că am un defect, dar să mă înțeleagă că sunt un om care luptă, nu se dă bătut”, a mărturisit Jean.

Juratul Ștefan Bănică jr a fost extrem de impresionat de povestea lor, dar și de moment: Când un copil abandonat vine să îți cânte despre mama și să nu aibă pic de reproș și de gânduri negative, dramatismul e și mai mare”, a spus Bănică jr.

Viețile lor în plasament trădează o luptă emoțională foarte puternică și au venit aici pe scenă și au cântat piesa asta cu atâta dăruire”, a remarcat impresionat și Horia Brenciu.

Ola, ola e! Toni Amboaje, IT-istul din Spania care a venit să cânte cu jurații de la X Factor. Are deja un album lansat ... Costina Crăciun, prima concurentă de la X Factor care l-a făcut pe Carla's Dreams să meargă pe scenă și să se pozeze ală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x