Antena Căutare

Of, Veronica, de ce ne-ai făcut una ca asta?! Zâmbet din revistă, la voce puţin cam tristă. "Ţi-a lipsit o picătură. De voce"

Buletinul surprinde 23 de primăveri, camera foto ne arată un zâmbet seducător, iar cea video ne prezintă un "ambalaj" perfect. Jurnalistă de meserie, cu trei job-uri la reviste de beauty, şcolită în Statele Unite. Doamne, ce început frumos

Buletinul surprinde 23 de primăveri, camera foto ne arată un zâmbet seducător, iar cea video ne prezintă un "ambalaj" perfect. Jurnalistă de meserie, cu trei job-uri la reviste de beauty, şcolită în Statele Unite. Doamne, ce început frumos.

Intră încrezătoare, Ştefan o primeşte cu mare drag, iar Horia o soarbe din priviri. Dani ar da orice să vină şi el pe scenă, iar publicul e nerăbdător s-o vadă... până în galele live. Operatorii, şi ei atenţi, înregistrează fiecare mişcare a Veronicăi Eremia, o tânără de 23 de ani venită din Republica Moldova şi stabilită la Bucureşti.

Numai că totul dispare într-o ceaţă fără ieşire. Veronica nu cântă la fel de bine precum arată, iar tristeţea se lasă, uşor, uşor, peste oamenii plin de speranţă din jurul ei. "Dacă ai fi cântat la fel de bine precum arăţi", îşi începe Ştefan explicaţiile.

"Ai orice, ai zâmbet, ai fizic, eşti o apariţie. Dar îţi lipseşte o picătură. O picătură de voce", sunt cuvintele lui Horia. Finalul e tot al lui Ştefan, la fel ca şi începutul. "Îmi pare tare rău, toată lumea s-ar fi bucurat dacă tu ai fi mers mai departe, dar, să fim sincer, din păcate nu ai cântat".

Pe cât de mulți, pe atât de TALENTAȚI! Trupa „ELEVEN”, o orchestră adevărată la vârsta majoratului!... Horia și-a găsit înlocuitor în juriu! Fetița Lucianei Răducanu și vocea concurentei ne-au cucerit inimile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x