Antena Căutare

Olga Verbițchi, câștigătoarea de la „X Factor”, le-a arătat fanilor primele fotografii cu frățiorul ei nou-născut. Micuțul îi seamănă leit!

În Vinerea Mare, familia Olgăi Verbițchi, câștigătoarea de la „X Factor”, s-a mărit cu încă un membru, odată cu venirea pe lume a micuțului Nikita. Mama artistei a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, așteptat cu multă, multă nerăbdare de către toată familia, dar și de fani.

În Vinerea Mare, familia Olgăi Verbițchi, câștigătoarea de la „X Factor”, s-a mărit cu încă un membru, odată cu venirea pe lume a micuțului Nikita. Mama artistei a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, așteptat cu multă, multă nerăbdare de către toată familia, dar și de fani.

Deși este încă foarte mic, iar trăsăturile nu sunt bine conturate, admiratorii Olgăi au remarcat că îi seamănă leit. Nu știm dacă micuțul va avea și el factorul „X”, cert e că a adus multă bucurie odată cu sosirea lui.

„ A venit pe lume un pic mai devreme, dar e un băiețel perfect sanatos. Suntem foarte fericiți și împliniți. Poartă numele Nikita”, a menționat Ludmila Verbițchi pentru Ea.md. Nikita este primul băiețel din familia Verbițchi, unul norocos, căci are trei surioare mai mari: Victoria de 12 ani și Ilinca de 4 anișori.

Nici nu ne mai întrebăm cine va fi „cel mai răsfățat dintre pământeni”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x