Antena Căutare

Olga Verbițchi, schimb de piese cu mentorul ei, Carla's Dreams. I-a "furat" melodia "Te rog" și s-a pus pe cântat. Cum sună noua versiune, în interpretarea câștigătoarei X Factor

Carla’s Dreams și cea  mai tânără câștigătoare X Factor, Olga Verbițchi, au revenit cu o variantă intensă a melodiei ”Te rog”. Piesa a făcut senzație și în finala sezonului șase al emisiunii, când cântăreața de doar 15 ani și-a adjudecat marele premiu.

Carla’s Dreams și cea mai tânără câștigătoare X Factor, Olga Verbițchi, au revenit cu o variantă intensă a melodiei ”Te rog”. Piesa a făcut senzație și în finala sezonului șase al emisiunii, când cântăreața de doar 15 ani și-a adjudecat marele premiu.

Olguța a muncit din greu şi a ieşit triumfătoare la finalul drumului sau în X Factor. Însă nu încetează să-și surprindă fanii. Se pare că noul sezon al emisiunii vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, printre care și echipa câştigătoare de anul trecut. Carla's Dreams i-a cedat piesa "Te rog" Piticii şi ce a ieşit vă va încânta.

După șase ani în care au investit în vocile descoperite la X Factor, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr își pot pune acum toată încrederea în tinerii deveniți adevărați artiști. Cei patru jurați X Factor sunt pregătiți pentru noi surprize în sezonul al șaptelea, care va începe în această toamnă, la Antena 1.

Încredere totală, înainte de începerea noului sezon X Factor. Jurații X Factor și-au lăsat melodiile pe... vocile elevil... VIDEO. Delia, distracţie pe cinste în Mikonos. Cum s-a filmat jurata "X Factor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x